Prodiem tar på allvar steget in i Executive-branschen

Prodiem har rekryterat och tillsatt konsulter inom ekonomi och finans i snart 20 år. Nu gör byrån en storsatsning på att hjälpa kunder att finna nästa CFO och medarbetare till andra seniora tjänster inom finance.

– Vi märker en större efterfrågan och vi vet att vår nisch är vår stora styrka, säger Anna Abrahamsson, vd.

Det är Per Wreding, affärsområdeschef Executive, och Caroline Björk, affärsområdeschef Rekrytering, som ansvarar för satsningen Prodiem Executive – ett eget varumärke i företaget sedan september.

Det är ett naturligt steg att ta ett samlat grepp och ge sig in i ett nytt affärsområde, tycker de båda. Per Wreding kom till Prodiem just från en Executive search-miljö för snart två år sedan och Caroline Björk har jobbat med rekrytering inom finans i 13 år.

– Prodiem växer ständigt och många kunder har följt oss under en längre tid. Och vi börjar själva bli lite äldre vilket gör att vi får fler förfrågningar på den här nivån. Senaste åren har vi märkt en större efterfrågan på mer seniora roller som CFO och även nischade chefsroller inom finance, säger Per Wreding.

Läs fortsättningen, hela intervjun här: Prodiem tar på allvar steget in i Executive-branschenBranschen.se | Branschen.se

Vill du veta mer om Prodiem Executive eller komma i kontakt med oss? Läs mer här.