VI ERBJUDER KVALIFICERADE OCH ENGAGERADE 
KANDIDATER OCH KONSULTER INOM EKONOMI, FINANS OCH HR.

Prodiem är en konsultativ samarbetspartner som rekryterar på egenskaperna energi, vilja, förmåga och mod.

Om oss

Prodiem erbjuder rekrytering och konsultlösningar inom ekonomi, finans och HR. Vi har konsulter och kandidater som går in i linjebefattningar, i specialistroller eller arbetar mer managementinriktat i specifika projekt eller på chefsnivå. Våra rekryterings- och konsultuppdrag präglas av professionalism, proaktivitet och träffsäkerhet. Vi eftersträvar långsiktiga relationer med attraktiva företag, kandidater och konsulter

Vi vet att det finns många olika sorters rekryterings- och konsultföretag på marknaden. Det kan därför vara svårt att välja vilka man ska kontakta för dig som vill ha ett nytt konsultuppdrag, vill ha en ny anställning eller för dig som vill ha en ny medarbetare eller är i behov av en interimslösning. Vi är insatta i våra uppdrag, vi är mycket noga med återkoppling till alla inblandade parter och vi bryr oss. De konsulter, kandidater och kunder som vi har träffat har förmodligen upplevt skillnaden. Vi arbetar med ett 20-tal olika titlar. Passar någon av titlarna in på dig eller på det du söker då ska du definitivt kontakta oss!

Sedan starten 2003 har vi haft ett ständigt växande nätverk av konsulter och kandidater inom vår nisch. Att vi håller stenhårt på vår nisch är vår framgång. Vi strävar efter att bli topp 3 i top-of-mind hos kunder, konsulter och kandidater inom ekonomi, finans och HR.

HYR IN KONSULTER

Vi erbjuder konsultlösningar inom ekonomi, finans och HR. Vi har två olika sorters konsultlösningar; interimskonsulter och managementkonsulter.

Läs mer om våra konsultlösningar

REKRYTERA MEDARBETARE

Vårt nätverk består av högpresterande och specialiserade kandidater inom ekonomi, finans och HR.

Läs mer om vår rekryteringstjänst

HITTA KONSULTUPPDRAG

Ansök till en plats i vårt nätverk och få tillgång till intressanta uppdrag inom ditt område.

Läs mer om vårt konsultnätverk

HITTA JOBB

Arbetar du inom ekonomi, finans eller HR? Då har vi garanterat en roll som passar dig. Gå med i vårt kandidatnätverk.

Läs mer om vårt kandidatnätverk

Våra medarbetare

Vi som arbetar här är specialister som rekryterar och hyr ut specialister. Vi är både civilekonomer och HR-utbildade. En del i vår framgång är att vi alla har erfarenhet av att arbeta inom ekonomi, finans eller HR – de roller som vi rekryterar till. Vi har därför möjligheten att snabbt sätta oss in i de profiler som våra kunder efterfrågar. Våra medarbetare har rekryterats utifrån egenskaperna energi, vilja, förmåga och mod och detta är grunden till vår framgång.

Viktoria Simmingsköld
Försäljningschef, Grundare
070-999 97 01

Viktoria har varit verksam inom rekrytering/search och konsultbranschen sedan 1998 med fokus på rekrytering och konsulttillsättningar av ledande befattningshavare och specialister inom ekonomi, finans och HR.

"Jag får energi på jobbet av att se våra medarbetare, konsulter, kandidater och kunder utvecklas. Att tänka på vilket fint företag vi har byggt upp och den teamkänsla vi har gör mig stolt. Att få hjälpa våra kunder i deras vardag ger mig energi till tusen!"

Anna Abrahamsson
VD, Affärsområdeschef Konsult
070-691 01 35

Anna har arbetat inom Rekrytering, Executive Search och konsultbranschen sedan 2004.  Tidigare erfarenhet som revisor och som managementkonsult inom EY.

"Min främsta energikälla är när kunden lovordar våra kandidater, konsulter eller medarbetare - då känner jag mig så stolt och nöjd. Jag får även energi av att ständigt få tecken på att Prodiems varumärke växer sig allt starkare inom vår nisch. Underbar känsla!"

Caroline Björk
Affärsområdeschef Rekrytering
073-303 34 66

Caroline har arbetat som rekryteringskonsult sedan 2006 främst inom ekonomi, finans och HR området. Tidigare erfarenhet som Konsultchef.

"Det som ger mig mest energi är att möta kandidater och företag som inspirerar. Att kunna förmedla ett värde till kunder där jag fått bidra med synpunkter som ökar möjligheterna till en så lyckad rekrytering som möjligt."

Susanna Bergman
Konsultansvarig
070-860 22 76

Susanna har över 15 års erfarenhet av att arbeta inom Ekonomiområdet främst som Business Controller. Hon har arbetat både som konsult och anställd inom ett flertal branscher i både medelstora och stora företag. Sedan 2014 är Susanna konsultchef och arbetar med tillsättningar och matchning av ekonomi- och HR konsulter.

"Jag blir alltid lika glad när jag får feedback från våra kunder att de är nöjda med den konsult vi tillsatt. Det är också roligt när nya konsulter hör av sig till oss för att de fått tips från andra konsulter att vi är en bra samarbetspartner med intressanta uppdrag."

Maria Gerle
Konsultansvarig
073-303 30 24

Maria började arbeta med rekrytering och HR-frågor 1994 och sedan 2005 renodlat som rekryteringskonsult och konsultchef.

"Alla de människor jag träffar som berättar om den resa de gjort genom karriären, de som gör det där speciella intrycket och får mig att komma ut från mötet med ett brett leende – det ger mig energi! Jag blir också väldigt glad när kandidater är supernöjda med en rekryteringsprocess och rekommenderar oss för sina vänner."

Hannah Flyborg
Rekryteringskonsult
073-303 36 11

Hannah har en examen från PA-programmet på Uppsala universitet. Hannah har erfarenhet som rekryteringskonsult inom ekonomi sedan 2016 och har arbetat med både specialistroller och chefsrekryteringar inom ekonomi. Tidigare erfarenhet av att arbeta som kandidatansvarig och som konsultchefsassistent.

"När man lyckas med en 'perfect match' och hjälper en kandidat till sitt drömjobb och kunden med en perfekt kandidat till jobbet – det ger mig energi. Man ska inte heller underskatta nybryggt kaffe tillsammans med fantastiska kollegor!"

Alexandra af Winklerfelt
Rekryteringskonsult
073-922 61 72

Alexandra har en examen i ekonomi från Uppsala Universitet. Hon har arbetat som rekryteringskonsult sedan 2016 och innan dess som kontorschef och rådgivarassistent inom försäkringsförmedling.

”Möten med intressanta företag och personer och att hela tiden få lära sig något nytt ger mig energi. Att prata med en kandidat som precis har blivit erbjuden ett nytt roligt jobb via oss är också svårslaget!"

Joakim Minneskjöld
Rekryteringskonsult
073-073 18 66

Joakim har en examen från PA-programmet på Linköpings Universitet. Han har sedan 2016 arbetat med rekrytering av ekonomer med fokus framförallt på Controllers.

”Där jag får min energi i jobbet är just matchningen mellan kandidat och företag. När jag kan vara delaktig och hjälpa till att hitta det där drömjobbet som många letar efter. Jag får också energi av att få arbeta med mina engagerade och kvalitetsmedvetna kollegor.”

Kim Engdahl
Rekryteringskonsult
073-445 50 14

Kim har en examen från  PAO-programmet på Stockholms universitet. Hon har även tidigare erfarenhet som rekryteringskonsult och researcher samt arbete för att hjälpa nyanlända ut i arbetslivet.

"Känslan när jag hjälper kandidater hitta en drömtjänst och kunder att hitta nya duktiga medarbetare är fantastisk. Att få positiv återkoppling från människor som är nöjda med mitt jobb, och att omges av härliga kollegor ger mig energi!"

Filippa Gernandt
Rekryteringskonsult
073-384 23 94

Filippa har en examen från PA-programmet på Lunds Universitet. Hon har även arbetat extra inom ekonomi.

"Att varje dag få möjligheten att möta olika personligheter och ta del av deras erfarenheter är inspirerande! Det känns väldigt bra när kontakten öppnar upp för nya samarbeten. Att dessutom få arbeta med drivna och engagerade kollegor ger mig energi."

Frida Olsson
Rekryteringskonsult
073-388 22 62

Frida har en examen från PA-programmet på Uppsala universitet, inriktning psykologi. Hon har även tidigare erfarenhet som egen företagare.   
 
”Att förstå vad en kandidat brinner för och sedan hitta jobbet som blir en perfekt matchning, är väldigt givande. Att träffa och samtala med olika typer av människor ger mig också energi.”

Jessica Maurell
Rekryteringskonsult
073-233 01 17

Jessica har arbetat inom rekrytering och HR sedan 2010, bland annat med tjänster inom Ekonomi, HR och Administration.  
 
”Att träffa ett kundföretag, lyssna in hur deras rekryteringsbehov ser ut och sedan möta kandidater som är genuint nyfikna på företaget och tjänsten ifråga, är något som ger mig energi i mitt arbete. Att därtill få arbeta med härliga kollegor är energigivande i sig!”

Annika Davidsson
Kontorsansvarig 
073-337 07 78

Annika har arbetat som receptionist sedan 2008.

"Jag får energi när allt runt omkring fungerar – så att kunder, kandidater och konsulter känner sig bekväma, trygga och välkomnade. Att se till att kaffet smakar gott, de interna systemstöden fungerar och hålla ett snyggt och trevligt kontor som får människor att känna förtroende för Prodiem."

Lena Norrman
Marknadsansvarig
070-295 65 35

Lena har arbetat med kommunikation sedan 1999 – på byrå, in-house och som egen företagare.

"Jag brinner för att göra viktiga saker och smart kommunikation – tillsammans och med goda värderingar som grund. När vi vågar testa och hittar nya vägar är min nyfikenhet och drivet framåt som starkast."