Executive rekrytering, search eller interim – när du behöver en CFO eller annan strategisk chef inom finance

Nöj dig inte med bra. På Prodiem Executive siktar vi högre. Vi är specialiserade på rekrytering, search och uthyrning av CFO och andra strategiska chefer inom hela ekonomiområdet.

När du anlitar Prodiem Executive kan du förvänta dig mer. I nära 20 år har vi rekryterat och tillsatt konsulter inom finance. Förutsättningarna för en värdeskapande och effektiv financefunktion börjar alltid från toppen. Därför lägger vi fokus på ledarskapsperspektivet med särskild tyngdpunkt på personbedömning. Oavsett om det gäller Search, Rekrytering, Interim eller Second Opinion får ni ett omfattande testpaket, djupintervju, gedigen referenstagning och en utförlig bakgrundskontroll.

Så rekryterade Prodiem en CFO till börsnoterade Renewcell.

Foto: Renewcell

Hårdare urval och tuffare frågor

Prodiem Executive samlar våra mest seniora medarbetare. Vi har alla +10 års erfarenhet av chefsrekryteringar och interimstillsättning inom finance och vet vad som krävs för att framgångsrikt genomföra strategiskt viktiga chefstillsättningar. Processen är mer omfattande, urvalskriterierna hårdare och frågorna tuffare.

Vänd dig till Prodiem Executive när du vill ha en personlig, genuin och erfaren partner – oavsett om behovet är långsiktigt eller temporärt.

20-års erfarenhet av rekrytering och konsulttillsättning inom finance

Specialiserade på strategiska chefsroller såsom CFO, Skatt, Treasury och M&A

Omfattande tester, djupintervju, referenstagning och bakgrundskontroll

 

Kontakta Caroline eller Per om Prodiem Executive. Eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig.


Caroline Björk
Affärsområdeschef Rekrytering
073-303 34 66
mejla Caroline här

 

Per Wreding
Affärsområdeschef Prodiem Executive
070-916 94 00
mejla Per här