Vad säger våra konsulter?

Vi har även intervjuat några av våra konsulter om hur de ser på sin roll och arbetsmarknaden. Tycker du att det verkar intressant även för dig? Då ska du absolut ansöka till vårt konsultnätverk!

Träffa Armin, konsult hos Prodiem inom Power BI!

Vad är det som gör Armin till en bra konsult och vad bör man tänka på som egen? Han ger dig tips och inspiration till hur du blir en bra konsult och berättar vilken bransch som är hans favorit. Läs hela artikeln här.

Maria firar 6 år som konsult hos Prodiem!

Vilken är den viktigaste skillnaden mellan att vara konsult och anställd, vad är det som har gjort Prodiem till en bra samarbetspartner och vad kännetecknar en bra uppdragsgivare? Läs hela artikeln här.

Stefan firar 5 år som konsult hos Prodiem!

Vad är det som gör Stefan så omtyckt bland våra kunder, vilka tips har han till dig som vill starta eget och hur ser relationen ut med en konsultchef på Prodiem? Läs hela artikeln här.

Monica firar 1 år som konsult hos Prodiem!

Varför startade Monica eget, vilka är de viktigaste konsultegenskaperna och vad värderar hon högst i samarbetet med Prodiem? Läs hela artikeln här.

5 snabba frågor till 3 konsulter

Vad är det bästa med att vara konsult, hur vårdar man sina kontakter och vad ska man tänka på vid val av samarbetspartner? Våra konsulter Cecilia, Katarina och Maria ger svar. Läs hela artikeln här.