Senior Redovisningskonsult till ViRedo

Letar du efter en roll som låter dig kombinera en passion för redovisning och en entusiasm för kundrelationer och entreprenörskap? Då kan rollen som Senior Redovisningskonsult på ViRedo vara din perfekta matchning! Vi letar efter en individ som är en fena på siffror och redovisning, motiveras av ledarskap, skapa och utveckla starka kundrelationer samt utveckla befintliga strukturer och rutiner. Om du vill ta dig an denna spännande utmaning och vara med och sprida glädje i vår arbetsgemenskap, då ska du definitivt läsa vidare!

”ViRedo AB erbjuder dig ett affärsmässigt samarbete byggt på glädje, omtanke och en gnutta magi!”

Din uppgift och dina ansvarsområden

Efterfrågan på ViRedos tjänster växer och vi behöver därför expandera vårt team! Vi är idag 20 medarbetare och söker nu en engagerad Senior Redovisningskonsult som vill vara en viktig del av vår framgångsrika verksamhet. I rollen kommer du att ha ledarskap i redovisningsarbetet med fokus på att tillgodose våra kunders behov. Du förväntas planera och stödja ditt team för att säkerställa att vi levererar högkvalitativa redovisningstjänster. Hos oss på ViRedo kommer du att verka i en miljö som präglas av entreprenörskap, effektiva arbetssätt och fantastiska möjligheter till personlig och professionell utveckling. Vi är ett företag som ständigt utvecklas och du kommer ges möjlighet att påverka med dina egna idéer.

Rollen är bred och du kommer att agera som en konsultativ partner gentemot våra kunder, med fokus på att bygga och underhålla starka kundrelationer. Som Senior Redovisningskonsult kommer du att ansvara för egna redovisningsuppdrag till ett antal bolag i olika branscher. Till din hjälp har du oftast 1-2 kollegor som du stöttar i uppdraget och kvalitetssäkrar. Det innebär att du kommer att vara ett kvalificerat bollplank till dina kunder, varmed du bör ha goda kunskaper och erfarenheter av att arbeta med kvalificerade redovisningsfrågor.

I denna roll blir du en viktig del av vårt team på en välkomnande, trygg och positiv byrå belägen i hjärtat av Östermalm i Stockholm, med möjlighet till visst hybridarbete. Vill du redan nu få en känsla av kulturen du blir en del av på ViRedo? Kika in ViRedos instagram här och/eller viredo.se.

Vem vi söker

Du trivs i en miljö med många kontaktytor och du gillar att arbeta i ett företag med högt i tak, entreprenörsanda och korta beslutsvägar. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbete och har en stark känsla för kvalitet. Din förmåga att vara pedagogisk gentemot dina kollegor och kunder är en av dina styrkor, samtidigt som du är prestigelös och flexibel nog att anpassa din roll efter kundens verksamhet och behov. Dessutom är du nyfiken, orädd och relationsorienterad, och du trivs i att samarbeta med både kollegor och kunder för att uppnå de bästa resultaten!

Du har en relevant utbildning inom redovisning eller ekonomi. Därefter har du samlat på dig minst 4–5 års arbetserfarenhet av arbete med redovisning. Troligtvis arbetar du idag som redovisningskonsult på byrå eller redovisningsekonom in-house på ett bolag. Du förväntas ha skaffat dig en mycket god förståelse för löpande redovisning och självständigt arbete med årsbokslut och årsredovisning.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar ViRedo med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Jakob Altensten på Prodiem, tfn 073-344 51 80.

Välkommen med din ansökan!

Prodiem erbjuder rekrytering och konsultlösningar inom ekonomi, finans och HR. Vi har konsulter och kandidater som går in i linjebefattningar, i specialistroller eller arbetar mer managementinriktat i specifika projekt eller på chefsnivå.

ViRedo är en modern redovisningsbyrå som är inriktade mot små och medelstora företag inom alla branscher. De hjälper till med allt inom ekonomi, från att starta, driva/förvalta, det löpande redovisningsarbetet och även avveckla företag. Bolaget har sedan starten 2006 expanderat och vunnit många nya kunder. Anledningen till detta är ett starkt personligt engagemang och ett nära samarbete med kunderna. ViRedo är anslutna till SRF, Sveriges redovisningskonsulters förbund och sitter i ljusa trevliga lokaler på Östermalm i Stockholm.

Tillbaka till alla lediga jobb