Redovisningsansvarig/Bolagsekonom – Solna – start så snart som möjligt

Till en internationell infrastrukturkoncern, placerad i Solna, söker vi nu en Redovisningsansvarig/Bolagsekonom.

Till detta uppdrag söker vi dig som vill ta anställning som konsult eller dig som vill arbeta som underkonsult hos oss.

Uppdraget är beläget:

Solna

Tid:

Start så snart som möjligt och ca 4-5 månader.

Omfattning:

Heltid

Beskrivning av uppdraget:

Du kommer att ingå i ett ekonomiteam om totalt 8 personer, varav 3 Ekonomiassistenter, 2 Redovisningsekonomer, 2 Business Controllers och en CFO för Sverige som du rapporterar till.  Du kommer att arbeta i en bred roll med löpande redovisning, avstämningar, månadsbokslut samt rapportering för 2 svenska bolag i koncernen. Du kommer även att ansvara för rapportering av IFRS 16 till moderbolaget. Välkommen till ett trevligt team!

Din profil:

Du är troligen Civilekonom eller motsvarande. Du är mycket trygg och självgående inom redovisningsområdet och har gärna internationell eller nordisk erfarenhet. Du är van att samarbeta men tar också ett självständigt ansvar för ditt jobb. Du kommer att arbeta i Visma ekonomisystem, så gärna erfarenhet av det men inget krav. Du bör även vara bekant med IFRS, men behöver inte vara någon specialist.

Bolaget arbetar med utgångspunkt från kontoret, men det går att arbeta på distans vid behov också.

Ansökan:

I detta konsultuppdrag samarbetar företaget med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Maria Gerle 073-303 30 24.

Tillbaka till alla lediga uppdrag