Redovisningschef till Consivo

Om du vill ha en utvecklade roll där du kommer att kunna påverka och bidra till Consivos fortsatta framgång läs då vidare! Nu söker dig som lockas av ett brett ansvarsområde med arbetsuppgifter fördelade inom redovisning, utveckling och ledarskap. Hos Consivo får du möjligheten att arbeta i en spännande tillväxtfas präglat av en framåtsträvande och varm arbetsmiljö. Välkommen till Consivo!

Om rollen

Consivo har upprätthållit starka kassaflöden och har genomgått en betydande tillväxt de senaste åren, både organiskt och genom förvärv. Detta har givetvis ställt högre krav på redovisningsavdelningen varmed ekonomifunktionen nu kommer att utökas med en ny kompetens och roll som Redovisningschef. Du kommer därför att få vara delaktig i att sätta ramarna och forma rollen på sikt. En betydande del av tjänsten innebär vidareutveckling av processer & rutiner, interna kontroller och systemstöd för att möta framtidens tillväxtplaner.

Som Redovisningschef kommer du att ha personalansvar för ett erfaret och engagerat team på fyra redovisningsekonomer som samtliga arbetar självständigt med sina respektive nordiska dotterbolag. I rollen kommer du att vara en självklar sparringpartner till Ekonomichefen, likväl som en tydlig kravställare och kvalitetssäkrande part mot redovisningsteamet.

Tjänsten är placerad i fina lokaler på Gärdet i närhet till gym och flera trevliga restauranger i området. Tjänsten rapporterar till Ekonomichef för Sales Support som är en del av Consivo koncernen.

Dina arbetsuppgifter

  • Leda, utveckla och fördela arbetet inom redovisningsteamet
  • Hålla dig á jour med nya regelverk och redovisningsprinciper
  • Månatlig rapportering såväl internt som externt
  • Årsredovisningsarbete
  • Operativt redovisningsansvar för 1-2 bolag
  • Kontakt med outsourcad lönebyrå
  • Ansvar för utveckling av intern styrning, uppföljning och kontroll
  • Kontakt med revisorer och myndigheter
  • Identifiera utveckling och automatiseringar med hjälp av system (främst Xledger)
  • Utveckla och förbättra rutiner och processer 

Vem är du?

För att lyckas i rollen som Redovisningschef trivs du i en föränderlig och verksamhetsnära miljö. Som person är du strukturerad och har ett starkt driv att hitta nya lösningar och effektiviseringar. Du har samtidigt förmågan att kavla upp ärmarna och hjälpa till med det som behövs. Ledarskap är en central del varmed du besitter en god kommunikationsförmåga och ett coachande förhållningssätt för att motivera och driva teamet framåt.

När det kommer till din erfarenhet ser vi att du har en akademisk eller eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande. Därefter har du arbetat minst 5 år inom redovisning eller revision. Du har samlat på dig en god kännedom kring K3-regelverket och med fördel IFRS. Du har en god systemvana och starka kunskaper i Excel samt är flytande i svenska och engelska. Vi ser det som meriterade med en grund inom revision och tidigare erfarenhet av ett arbetsledande ansvar.

I denna rekrytering samarbetar Consivo med Prodiem. Urval sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se Vid frågor kontaktar du Filippa Gernandt på Prodiem, tfn 073- 384 23 94 alt Sofia Gleistedt på tfn 073-344 22 86.

Välkommen med din ansökan!

Consivo är en bolagsgrupp specialiserad på försäljning, marknadsföring och distribution av dagligvaruprodukter i Norden. Vi tillhandhåller kommersiella tjänster till varumärkesägare och producenter. Tjänsterna omfattar bland annat införsäljning, säljbearbetning och produktexponering i butiker och andra kanaler där dagligvaror säljs. Produktportföljen består av varor som säljs under egna och andras varumärken, vilka vi marknadsför och distribuerar till restaurangmarknaden och dagligvaruhandeln. Consivo består av över 1000 anställda och har en total omsättning på ca 1,5 miljarder SEK. Läs mer på https://www.consivo.com

Tillbaka till alla lediga jobb