Redovisningsspecialist till försäkringsbolag – start från april

Vi söker nu en Redovisningsspecialist med erfarenhet från försäkringsbranschen.

Till detta uppdrag söker vi dig som vill ta anställning som konsult eller dig som vill arbeta som underkonsult hos oss.

Uppdraget är beläget:

Stockholm

Tid:

Från april/maj tom april 2025

Omfattning:

Heltid.

Beskrivning av uppdraget:

I rollen som redovisningsspecialist ansvarar du för att analysera och informera om nya regelverk och säkerställa att de efterlevs. Med din spetskompetens är du med och påverkar regelutvecklingen, identifierar möjligheter och utmaningar, skapar insikter för affärsverksamheten och bidrar till affärsnytta och kundnytta.

Du agerar stöd och support till verksamheten och arbetar nära och stöttar Kapitalförvaltningen. Du har även nära kontakt med revisorer etc. 

Din profil:

Du är civilekonom eller motsvarande med gedigen erfarenhet från en liknande roll som redovisningsspecialist med erfarenhet från IFRS 9 (Finansiella instrument). Du har med fördel arbetat inom försäkringsbranschen och känner dig trygg inom redovisningsområdet.

Som person är du självgående och van vid att agera stöd och support inom ditt expertområde som redovisningsspecialist. Du sätter dig snabbt in i nya regelverk och är van att driva projekt och implementera nya regelverk etc.

Ansökan: 

I detta konsultuppdrag samarbetar företaget med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Susanna Bergman 070-860 22 76.

Tillbaka till alla lediga uppdrag