Redovisningsekonom till Nordaq

NORDAQ levererar ett premiumvatten som förbättrar smaken av mat och dryck som konsumeras tillsammans med vattnet. Produkten, konstruerad och utvecklad av NORDAQ, är inte bara av högsta kvalitet utan är även miljövänlig och med stora kostnadsfördelar. Målmarknaderna för NORDAQ är premiumhotell, restauranger och caféer (HoReCa) över hela världen. Leverans och service sköts antingen av NORDAQ direkt, eller genom kontrakterade distributörer med stöd av NORDAQ. Läs mer på www.nordaq.se

Är du Redovisningsekonom idag och motiveras av att få bidra med din erfarenhet på ett bolag vars premiumprodukt bidrar till ett mer hållbart samhälle? Om du också lockas av att arbeta i en bred roll på ett internationellt tillväxtbolag är rollen som Redovisningsekonom på Nordaq något för dig!

Nordaq, som har verksamhet i sex länder och vars produkt säljs i 55 länder, letar nu efter en Redovisningsekonom till sitt kontor på Kungsgatan i Stockholm. På kontoret arbetar det idag åtta personer, som du alla kommer att ha ett nära samarbete med. Som Redovisningsekonom arbetar du brett och förväntas att på ett självständigt sätt arbeta med och säkerställa bolagets redovisning. Rollen passar dig som har lätt för att förstå kopplingen mellan verklighet och siffror. Tjänsten är en utökning på bolaget och du kommer att rapportera till CFO.

Dina arbetsuppgifter

  • Löpande bokföring och avstämningar
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Momshantering
  • Bokslutsarbete
  • Intercompanyavstämningar
  • Lagerhantering
  • Kontakt med financekollegor samt outsourcingpartners i dotterbolagen i övriga länder
  • Utveckla processer och rutiner inom financeområdet 

Din profil

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom ekonomi och som har arbetat i några år som Redovisningsekonom i en bred roll. Du har en god förståelse för hela redovisningsprocessen och vi ser att du känner dig trygg med den löpande redovisningen. Vidare hoppas vi att du har en god förmåga och intresse för digitala lösningar och system. Då Nordaq har verksamhet i flera länder är det viktigt att du kan kommunicera obehindrat på engelska och svenska i såväl tal som skrift. Slutligen är det meriterande om du har arbetat med lagerhantering tidigare.

Du som person

För att passa i rollen är du en person som har en hög grad av kvalitetsmedvetenhet och som är mån om att leverera ett grundligt och noggrant resultat. Du är produktiv och kommer på ett självständigt sätt i mål med dina uppgifter. Det är samtidigt naturligt för dig att hjälpa och stötta såväl dina kollegor som övriga medarbetare inom organisationen. Då Nordaq är en mindre, men också global organisation är det viktigt att du trivs i såväl det lilla som det stora sammanhanget.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Nordaq med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Alexandra af Winklerfelt på Prodiem, tfn 073-922 61 72 eller Caroline Björk, tfn 073-303 34 66.

Välkommen med din ansökan!

Tillbaka till alla lediga jobb