Vi tror att det är avgörande att du som konsult har bestämt dig för vad som är viktigt för just dig när du väljer samarbetspartner för din konsultkarriär. Är det värderingar? Möjlighet till karriärsutveckling? Ett långt samarbete? Hög debitering? Ja, listan kan säkert göras lång.

För oss på Prodiem är det viktigt att vara just det – en samarbetspartner. Att våga och kunna vara ärliga och tydliga med när vi kan möta dina önskemål – och när vi inte kan det. Vi vill ha en öppen dialog och verkligen lära känna dig så att vi på bästa sätt kan matcha dig mot rätt uppdrag. Nedan följer några utvalda kriterier som är viktiga för oss i vårt samarbete med dig som konsult.

För det första har vi ett genuint intresse för människor och den personlighet som gömmer sig bakom ett CV. Vi har en gemensam drivkraft att på riktigt lära känna dig som konsult, för att i ett nästa steg kunna tillgodose de önskemål som du har gällande bland annat utveckling. Utveckling kan nämligen vara en av utmaningarna i din karriär som konsult. Du kommer säkerligen ofta att kliva in i roller där du är överkvalificerad, för att de facto kunna möta den komplexitet som ofta råder. Vi vill alltid veta vad utveckling innebär just för dig. Handlar det om att klättra uppåt, prova nya branscher eller att bredda din kompetens? Genom att vi lär känna dig och skapar en öppen dialog så ser vi möjlighet till utveckling och ett långt samarbete, fastän du just nu inte är på uppdrag via oss. Vi vill gärna vara med som bollplank i din konsultkarriär!

För det andra tycker vi det är viktigt att agera som ett team gentemot kunden när vi presenterar dig som konsult. I hela införsäljningsprocessen och under uppdraget är vi samarbetspartners och i den relationen är ärlighet och en öppen dialog något vi värdesätter högt. För oss är det viktigt att hålla vad vi lovar och att du som konsult känner förtroende för oss. Vi tycker att återkoppling och att hålla dig uppdaterad om vad som händer i själva införsäljningsprocessen är en självklarhet och vi kan stolt säga att vi är duktiga på det.

För det tredje så är vi, till skillnad från några av våra konkurrenter, ett konsultbolag som tillåter dig att träffa andra potentiella uppdragsgivare parallellt med att du är aktuell för uppdrag hos någon av våra kunder. Vi ser att ingen är livegen utan alla har ett fritt eget val. Vi är för aktiva val! Vi kräver dock i gengäld en öppen och ärlig dialog – är du aktuell för flera konsultuppdrag, meddela oss så att vi kan hålla kunden kontinuerligt uppdaterad. I slutänden handlar detta om att på bästa sätt vårda ditt såväl som Prodiems varumärke.

För det fjärde får du som Prodiemkonsult alltid betalt i tid. Även om kunden inte betalar oss i tid, så kan du som konsult alltid känna dig trygg med att vi betalar din faktura.

Våra konsulter är en mycket viktig samarbetspartner för oss! Vi är angelägna om att få arbeta tillsammans med dig som delar våra värderingar och vill utvecklas tillsammans med oss. Vi är din säljkanal och ger dig möjligheten att komma i kontakt med företag och uppdrag som du kanske annars inte hade kommit in på. Och du ger oss möjlighet att leverera en tjänst som vi inte hade klarat av utan dig. Vi kan helt enkelt hjälpa varandra.

Tveka inte att höra av dig så får vi se var den här resan kan ta oss!

Låter det intressant? Ansök här om en plats i vårt konsultnätverk redan idag! Eller läs mer om Prodiem som partner och kika på några av våra aktuella uppdrag här.