Ekonom inom hållbarhet?

Lockas du av att vara med på ett bolags resa mot en grön framtid genom att driva och utveckla organisationens hållbarhetsagenda?

Den gröna omställningen ställer nya kompetenskrav på bolags ekonomiavdelningar. Med nya lagkrav och ökad medvetenhet om miljö och socialt ansvarstagande växer efterfrågan på kompetenta kandidater inom området. Vi på Prodiem försöker löpande hitta personer med rätt kompetenser och erfarenhet. Som ekonom inom hållbarhet kan du arbeta med bland annat hållbarhetsredovisning enligt CSRD, samla in, kvalitetssäkra och analysera hållbarhetsdata, strategiarbete, väsentlighetsanalys samt systemstödsfrågor inom hållbarhetsrapportering med mera.

Funderar du på ditt nästa steg i karriären, har ett starkt intresse för hållbarhet eller till och med har erfarenhet av ekonomi i kombination med hållbarhet? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig! Vi rekryterar olika roller inom hållbarhet i kombination med ekonomi, såsom Hållbarhetscontroller och Hållbarhetschef.

Om du är nyfiken på vilka roller vi arbetar med att tillsätta – visa gärna intresse genom att ansöka nedan. Vi kommer att titta på din ansökan och höra av oss till dig om vi tror du är en bra match till någon av våra hållbarhetsroller!

Vill du veta mer om hur vi rekryterar roller inom hållbarhet? Läs Agnes, rekryteringskonsult, blogginlägg om Hållbarhetscontrollers och Hållbarhetschefer: Den gröna omställningen ställer nya kompetenskrav på ekonomiavdelningen » Prodiem

Tillbaka till alla lediga jobb