Nu finns möjligheten att axla en affärsnära roll som Business Developer på ett av Sveriges största försäkringsbolag. Hos If kommer du att driva och initiera förändringsprojekt för att säkerställa de bästa och mest omtänksamma kundlösningarna. Du kommer till ett öppet och välkomnande bolag där vi stöttar varandra och lyckas tillsammans. Välkommen till If!

Om rollen

I rollen som Business Developer kommer du att få ett stort ansvar kring utvecklingen av den svenska företagsaffären. Du kommer att facilitera Ifs strategiutveckling och driva både kort- och långsiktiga projekt i en roll med många kontaktytor mot hela organisationen. Din roll kommer både att innebära att själv identifiera och initiera olika utvecklings- och förändringsprojekt inom organisationen samt att stötta i genomförandet av dessa. Du jobbar från ax till limpa med allt från analyser av förbättringsområden, identifiering av förändringsbehov, projektledning och implementering av strategiskt viktiga projekt.

Som Business Developer kommer du att tillhöra affärsområdet Commercial och ett kundsegment som är inriktat på företagsförsäkringar. Du kommer att vara en del av två ledningsgrupper; både den svenska ledningsgruppen för Företagsaffären och för Sales & Service. Tillsammans med den svenska företagsledningen, har du ansvar för att identifiera, förstå och prioritera att rätt frågor genomförs framöver. I rollen rapporterar du till Head of Sales & Service / Country lead, Commercial Sweden.

Tjänsten är placerad på Ifs huvudkontor i Bergshamra, Solna med möjlighet till hybridarbete.

Du som person

Du har en akademisk examen, troligen som civilekonom eller civilingenjör. Du har därefter några års erfarenhet som managementkonsult, affärsutvecklare eller motsvarande. Du har mycket goda data- och programkunskaper och lätt för att ta dig an olika analysverktyg. Vidare är du flytande i både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

För att lyckas i rollen är du en nyfiken och driven person som gillar att ställas inför såväl stora som små frågor. Du motiveras av förbättringsarbete och ser såväl hinder som lösningar. Du är kommunikativ och har lätt för att skapa nya relationer och på så sätt skapa en tydlig position inom organisationen. Att du har en stor nyfikenhet inför vad som sker i vår omvärld och därtill förmåga att omvandla detta till vad det praktiskt betyder inom arbetet kommer att vara avgörande.

Vad If kan erbjuda dig

På samma sätt som vi har höga förväntningar på dig som medarbetare tror vi att du har höga förväntningar på oss som arbetsgivare. Här är några av de förmåner som vi erbjuder våra medarbetare på If:

  • En inkluderande arbetsmiljö där alla känner sig välkomna
  • Karriärmöjligheter internt inom Nordens ledande försäkringsbolag
  • En platt organisation där idéer och initiativ välkomnas
  • Möjlighet till en flexibel och hybrid arbetsplats
  • Hälsofrämjande arbetsplats med t ex friskvårdsbidrag, träningsmöjligheter och sociala aktiviteter
  • Förmånliga försäkringar och pensionsavsättning 

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar If Skadeförsäkring med Prodiem. Urval sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se Vid frågor kontaktar du Sofia Gleistedt på tfn 073-344 22 86 alt Filippa Gernandt på Prodiem, tfn 073- 384 23 94.