KPMG, ett världsledande kunskapsföretag inom revision, skatt och rådgivning med ca 2 000 anställda i Sverige letar nu efter en Senior HR Business Advisor med uppdrag att driva och supportera People & Culture agendan. Har du tidigare arbetat som HR Business Partner eller liknande i en konsultstyrd verksamhet? Då kan du vara kollegan vi letar efter!

Att vara en attraktiv arbetsgivare som eftersträvar att alltid erbjuda våra medarbetare bästa förutsättningar för trivsel och utveckling är en viktig del i vår strategi. Samarbete och social samvaro är högt värderat liksom att erbjuda en hybrid arbetsmiljö, för att skapa en arbetsplatsupplevelse som utgår från medarbetarens behov av flexibilitet, självledarskap, inkludering, samarbete och balans mellan arbete och privatliv. Rollen är placerad på KPMG:s kontor på Vasagatan i centrala Stockholm och rapporterar till Head of People & Culture som ingår i KPMG´s övergripande ledningsgrupp.

Är detta din nya utmaning?

Som HR Business Advisor kommer du bli del av ett kompetent, utvecklingsorienterat och välkomnande People & Culture team vars uppdrag är att tillsammans med ledning och chefer leda bolaget i den fortsätta tillväxten och utvecklingen.

I rollen som HR Business Advisor kommer du arbeta tillsammans med KPMG´s största affärsområde, Audit & Assurance och ansvara för den strategiska people agendan kopplat till affärsplanen. Rollen är såväl operativt som strategisk och innebär en nyckelposition i verksamheten där du kommer att vara högst delaktig och drivande avseende planering, implementering och support i genomförande av HR processer enligt årscykeln samt efterlevnad av viktiga kvalitetskrav.

I det dagliga arbetet fungerar du som rådgivare till chefer inom områden som verksamhetsplanering, performance development, talent management, arbetsrätt, arbetsmiljö, anställning, hälsa och förändringsledning. Du har även en koordinerande roll avseende andra P&C kollegor som stöttar Audit & Assurance i tex rekrytering och utbildning. Du är en självklar sparringpartner mot ledare och stöttar i ledarskapsutveckling med fokus på mångfald, jämlikhet och inkludering. Performance och talent management utgör en central del i ditt ansvar. Vidare kommer du ha en viktig roll i arbetet av Total Rewards och hantera arbetsrättsliga frågor inklusive förhandlingar med facket.

Vem är du?

Vi letar efter dig som är ambitiös, nyfiken och som trivs i en snabbrörlig och resultatinriktad miljö. Du står starkt i din egen kompetens, har förmågan att driva arbetsuppgifter och initiativ självständigt. För dig är det viktigt att alltid leverera arbete av hög kvalitet. Om du även är en person som är konsultativ och rådgivande för både dina kollegor och chefer i organisationen har du stora möjligheter att lyckas och trivas hos oss på KPMG! 

När det kommer till din erfarenhet ser vi att du har en akademisk bakgrund i HR och idag arbetar du troligtvis som HR Business Partner. Du har erfarenhet av att ha arbetat i en konsultverksamhet och har goda kunskaper om principer och praxis för personalhantering och arbetsrätt. Då vi arbetar i en global miljö så krävs det att dina kunskaper i svenska och engelska är mycket goda, både i tal och skrift. Dina formella meriter är såklart viktiga men lika viktiga är din personlighet och din inställning. Varmt välkommen till oss!

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar KPMG med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Vilda Cygnaeus på Prodiem, tfn 070-557 96 06 eller Caroline Björk på Prodiem, tfn 073 303 34 66.

Välkommen med din ansökan!

KPMG är ett revisions- och rådgivningsföretag som erbjuder tjänster inom revision, skatt och rådgivning i Sverige, Lettland och Litauen, med totalt ca 2 000 medarbetare. De ägs av ett 130-tal partners som alla är verksamma i bolaget. Internationellt har KPMG över 227 000 medarbetare i 146 länder. Vill du arbeta på ett företag som satsar stort på innovation, hållbarhet och tillväxt där du får vara med och påverka och där världens dörrar står öppna? Då kanske KPMG är något för dig! Läs mer om KPMG på www.kpmg.se.