KPMG är ett världsledande kunskapsföretag inom revision, skatt och rådgivning med ca 2000 anställda i Sverige. Vi söker nu vår nästa Comp & Ben chef med uppdrag att säkerställa medarbetarförmåner och villkor i framkant.

Att vara en attraktiv arbetsgivare som eftersträvar att alltid erbjuda våra medarbetare bästa förutsättningar för trivsel och utveckling är en viktig del i vår strategi. Samarbete och social samvaro är högt värderat liksom att erbjuda en hybrid arbetsmiljö, för att skapa en arbetsplatsupplevelse som utgår från medarbetarens behov av flexibilitet, självledarskap, inkludering, samarbete och balans mellan arbete och privatliv. Rollen är placerad på KPMG:s kontor på Vasagatan 16 i centrala Stockholm.

Din uppgift och dina ansvarsområden

Nu söker KPMG efter en person som kommer ansvara för Compensation & Benefits för den svenska verksamheten. En fantastisk möjlighet där du blir del av ett ambitiöst, framåtsträvande och engagerat People & Culture team som alla månar om att ”prestera bra samtidigt som vi har roligt tillsammans”.

Som Comp & Ben ansvarig är du kontaktpunkt för alla förekommande frågor inom ditt ansvarsområde vilket innefattar KPMGs förmånserbjudande, kollektivavtal och löneavtal inklusive avtal för delägare. Du har en konsultativ roll och du utmanar tankar och idéer inom organisationen. Du säkerställer att rätt digitala verktyg och effektiva processer används i organisationen och en stor del av rollen kommer innebära att driva projekt, bland annat inom digitalisering. Som Comp & Ben ansvarig hos KPMG får du möjlighet att både operativt och strategiskt utveckla arbetet och processer tillsammans med engagerade kollegor inom People & Culture-teamet samt med KPMGs övriga supportorganisation.

Ditt ansvarsområde är brett och innefattar ansvar för lönerevisionsprocess inklusive bonusupplägg samt försäkrings- och tjänstepensionsfrågor. Du överser också lönekartläggningen som innefattar jämställdhetsanalys samt arbetsvärderingar. I rollen kommer du driva arbetet med att utveckla hälsoarbetet samt samarbeta med företagshälsovården inom ramen för Comp & Ben.

Utöver ovan så ansvarar du även för att kontinuerligt utvärdera avtal, leverantörer, tjänster, produkter, system och program i effektiviserings- och förbättringssyfte inom ditt område. Till din hjälp har du ett team med fantastiskt duktiga lön- och administrationsspecialister som du även har personalansvar för.

Vem är du?

Vi letar efter dig som är nyfiken, självständig, engagerad och målfokuserad som trivs att arbeta resultatinriktat. Om du även är en person som har nära till att ta initiativ, är konsultativ och rådgivande för både dina kollegor och chefer i organisationen har du stora möjligheter att lyckas och trivas hos oss på KPMG! Vi söker en erfaren, driven, kommunikativ person som vill vara med och bidra till KPMGs fortsatta framgång och som vill utveckla Comp & Ben frågorna inom företaget.

När det kommer till din erfarenhet letar vi efter dig som arbetar som lönechef, HR-controller eller som Comp & Ben specialist samt har mycket god kunskap i kollektivavtals-och tjänstepensionsfrågor. Du har kompetens inom löneområdet och brinner lite extra för effektivisering och ständiga förbättringar genom digitalisering. Då vi arbetar i en global miljö så krävs det att dina kunskaper i svenska och engelska är mycket goda, både i tal och skrift. Varmt välkommen till oss!

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar KPMG med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Vilda Cygnaeus på Prodiem, tfn 070-557 96 06 eller Caroline Björk, tfn 073-303 34 66. Välkommen med din ansökan!

KPMG är ett revisions- och rådgivningsföretag som erbjuder tjänster inom revision, skatt och rådgivning i Sverige, Lettland och Litauen, med totalt ca 2 000 medarbetare. De ägs av ett 130-tal partners som alla är verksamma i bolaget. Internationellt har KPMG över 227 000 medarbetare i 146 länder. Vill du arbeta på ett företag som satsar stort på innovation, hållbarhet och tillväxt där du får vara med och påverka och där världens dörrar står öppna? Då kanske KPMG är något för dig! Läs mer om KPMG på www.kpmg.se.

Prodiem erbjuder rekrytering och konsultlösningar inom ekonomi, finans och HR. Vi har konsulter och kandidater som går in i linjebefattningar, i specialistroller eller arbetar mer managementinriktat i specifika projekt eller på chefsnivå.