Vill du arbeta i en internationell miljö inom ett värderingsstyrt och dynamiskt bolag som siktar på fortsatt hög tillväxt? Är du en ledare som brinner för att coacha och utveckla andra? Vill du med din erfarenhet inom ekonomiområdet bidra till att effektivisera processer och rutiner? Då är detta en roll för dig!

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden

Vi söker dig som lockas av att arbeta i en såväl strategisk som operativ roll med personalansvar för redovisningsteamet. Funktionen ansvarar för redovisningen och rapporteringen för bolagen i Sverige, Norge, Finland, Holland, Frankrike, Japan, Polen och Indien. Du kommer att ha 6 direktrapporterande i Sverige samt vara arbetsledande för 8 medarbetare i Indien. I rollen som Finance Manager arbetar du affärsnära och strategiskt i diverse projekt tillsammans med bland annat CFO, Head of Business Control samt andra chefer inom TECHNIA. Tjänsten rapporterar till CFO och du kommer vara placerad på TECHNIAs huvudkontor i Kista.

Du kommer i rollen som Finance Manager ha det övergripande ansvaret för legal redovisning, reskontror och rapportering för TECHNIA. Du ansvarar för att leda och fördela redovisningsteamets arbete och ansvar. Du kommer också ha ett globalt processansvar för ”record to report” där du säkerställer att TECHNIAS globala processer följs och utvecklas. TECHNIA är ett bolag som befinner sig i en stark tillväxt och därmed finns det ett behov av att sätta strukturer samt att kontinuerligt arbeta med effektivisering och utveckling av rutiner och processer. Bolaget har nyligen implementerat Dynamics 365. Du kommer även arbeta operativt med den kvalificerade redovisningen såsom bokslut, årsredovisning och rapportering.

Din profil

Du har relevant utbildningsbakgrund inom ekonomi. Vi tror att du idag kan arbeta som redovisningschef på ett storbolag alternativt ekonomichef på ett medelstort bolag. Du har erfarenhet av ledarskap och har förmågan att motivera och inspirera andra. Du har arbetat i en internationell miljö och med stor fördel i konsultbranschen. Vi ser gärna att du har en mycket god förståelse för system samt är flytande i svenska och engelska, i tal och skrift.

Du som person

För att lyckas i rollen som Finance Manager inom TECHNIA är det viktigt att du är självgående på så sätt att du ser vad som behöver göras och du kan initiera samt driva projekt, från start till mål. Du trivs i en föränderlig miljö och är trygg inom såväl ditt kompetensområde som i din person. Ett välfungerande samarbete med dina kollegor är en självklarhet för dig och du har ett genuint intresse för ledarskap och för att utveckla andra. Du lägger stor vikt vid att det du och ditt team lämnar ifrån sig ska vara av hög kvalitet.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar TECHNIA med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Agnes Hallén, tfn 073-388 22 62 eller Sofia Gleistedt, tfn 073-344 22 86.

Välkommen med din ansökan!

TECHNIA – det ledande kunskapsföretaget inom PLM. Vi visar vägen till framtidens innovation och guidar dig till att bli framtidens vinnare genom att kombinera dina egna styrkor med vår expertis inom Product Lifecycle Management (PLM). Våra lösningar används inom branscher som medicinteknik, läkemedel, fordonsindustri, resor, mode, energi, detaljhandel, offshore, telekom och livsmedel. Vi har fler än 4000 kunder över hela världen, inklusive 30 som är noterade på Fortune 500. TECHNIA är en del av Addnode-koncernen (noterad på Nasdaq OMX Nordic List). För mer information, vänligen besök: www.technia.com.