Genom att sammanföra företag med kontrasterande perspektiv och erfarenheter har ARC Arise Consulting byggt upp ett helt nytt sorts konsultbolag. Ett ”powerhouse” som accelererar sina kunders digitala tillväxt och hållbarhet.

ARC verkar i skärningspunkten mellan försäljning och marknadsföring, varumärke och kommunikation, innovation och teknik samt strategi och förändring. Idag består ARC av Cupole, Curamando, Conversionista, Ariel, Animal, Kurppa Hosk, Nameless.today, Above och Umain – ett mångsidigt team av kreativa, strategiska och digitala tänkare. ARC är delägt av PE-företaget Altor, har idag ca 800 medarbetare och omsatte under 2021 drygt 750 MSEK.

Vill du arbeta på ett av Nordens just nu mest expansiva konsultbolag? Vill du vara en del av en nyckelfunktion, där du kommer ansvara för koncernens största bolag? Och vill du arbeta på ett toppmodernt kontor som genomsyras av utveckling och engagemang? Då har du här en fantastisk möjlighet som du inte får missa!

Detta söker vi

ARC söker nu en analytisk Financial Controller med ansvar för redovisningen av koncernens största bolag, Curamando. Som Financial Controller kommer du ha ett helhetsperspektiv och arbeta i en bred och självständig roll med fokus på bokslut och rapportering. Rollen passar därför perfekt för dig som vill se helheten i ett bolag med stort eget ansvar och utrymme att vara med och påverka. Vi letar efter dig som har ett tydligt effektiviseringstänk och ett ifrågasättande och analytiskt förhållningssätt till siffrorna. Då ARC är ett förvärvsintensivt bolag där det händer mycket passar rollen dig som trivs i en dynamisk miljö med omväxlande arbetsuppgifter.

Du kommer vara en del av ett ambitiöst finansteam där ni ansvarar för samtliga bolag inom ARC koncernen. Tjänsten är placerad på ARC:s huvudkontor på Mäster Samuelsgatan i centrala Stockholm och rapporterar till koncernens CFO.

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten som Financial Controller är bred och varierad, men dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av:

  • Löpande redovisning
  • Månads- samt årsbokslut
  • Rapportering, uppföljning och analys av boksluten
  • Årsredovisning och inkomstdeklaration
  • Skattedeklarationer
  • Delaktig i utveckling av analys- och rapporteringsverktyg
  • Kontinuerligt utveckla processer och rutiner
  • Löpande stöd till Curamandos ledning och övriga medarbetare i ekonomiska frågor
  • Stöd i budget- och prognosarbete

Din profil

Du har en utbildning inom ekonomi, finans eller motsvarande och därefter erfarenhet av minst tre års arbete inom redovisning alternativt financial controlling. Troligtvis arbetar du idag som redovisningskonsult eller redovisningsekonom och vill ta ett nästa steg och få ett helhetsansvar i ett av Nordens snabbaste växande konsultbolag. Du har ett systemintresse och är van att arbeta i Excel samt besitter goda kunskaper i svenska och engelska.

Du som person

För att lyckas i rollen som Financial Controller är du en prestigelös, handlingskraftig och målorienterad person. Av andra betraktas du som en typisk ”doer” och är van att driva ditt arbete från start till mål. Du besitter förmågan att strukturera och att leverera med kvalité är en självklarhet samtidigt som du alltid utgår utifrån ett väsentlighetstänk och har förmågan att ifrågasätta och analysera siffrorna. Då ARC är ett förvärvsintensivt bolag där det ständigt dyker upp nya frågor ser vi att du motiveras av att arbeta i en omväxlande och dynamisk miljö. Slutligen ser vi att du är en god kommunikatör som värdesätter ett nära samarbete mellan kollegor med en öppen dialog. 

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar ARC med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Agnes Hallén på Prodiem, tfn 073-388 22 62 eller Jakob Altensten på tfn 073-344 51 80.