Incoord Installationscoordinator AB är ett teknikkonsultföretag med en stark miljömission. Genom helhetsperspektiv, engagemang, enkelhet och nytänkande skapar vi lösningar som får människor, hus och miljö att må bra på lång sikt. Vi erbjuder specialistkompetens inom VVS, el, tele och belysning, energi och hållbart byggande samt styr och övervakning. Genom åren har vi genomfört tusentals uppdrag: laboratorier, sjukhus, centrumanläggningar, utbildningslokaler, hotell och konferensanläggningar, kontor och bostäder. Många av projekten har varit mycket stora och ställt särskilda krav på unika lösningar.

Bolaget startade 1983 och idag har man ca 100 medarbetare och en omsättning på 165 Mkr. Incoords mål är, och har alltid varit, att sköta bolaget med en varsam hand. Att i alla sammanhang arbeta med ett genuint intresse för våra uppdragsgivare, oavsett storlek på projekt och alltid med fokus på utveckling. Bolaget är medarbetarägt och agerar som en oberoende rådgivare när det gäller förslag och lösningar. Vi tror på långsiktighet både när det gäller kunder och medarbetare. Läs mer om på https://www.incoord.se/

Detta söker vi

Vi söker dig som vill vara en del av ett framgångsrikt bolag och som vill ha ett helhetsansvar för bolagets ekonomi- och administrativa funktion. Rollen hos Incoord kommer att innebära både utvecklande, ledande och operativt arbete i ett bolag som drivs av högt engagemang, entreprenörsanda i en inspirerande företagsmiljö. Vill du arbeta kvalificerat med redovisning och vara en del av ett sammansvetsat team som hela tiden vill utvecklas och göra saker och ting bättre? Då ska du definitivt läsa vidare!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för gruppen ekonomi och administration som idag består av tre medarbetare. Förutom att ha personalansvar för gruppen kommer du att ha det övergripande ansvaret för bolagets ekonomifunktion samt internservice. Rollen är varierande och du kommer att arbeta med både operativa och strategiska ekonomifrågor. Ditt största fokus kommer att vara inom ekonomiområdet såsom redovisning, bokslut, rapportering, budget och prognos men ditt ansvarsområde spänner även över delar av administration och HR. Du kommer även driva och delta i diverse projekt samt löpande processutveckling och effektiviseringsarbete. Som ansvarig för denna funktion kommer du att ingå i företagets ledningsgrupp. Tjänsten rapporterar till VD och är placerad i fina lokaler i Danderyd.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta:

  • Redovisning, bokslut och rapportering
  • Årsredovisning
  • Moms- och skattedeklarationer
  • Budget och prognosarbete
  • Stödja teamet och verksamheten i redovisningsfrågor samt uppdatera och dokumentera rutiner
  • Kontaktperson mot revisorer samt mot outsourcingbyrån för lönehantering
  • Driva och delta i olika redovisnings- och systemrelaterade projekt med fokus på att skapa en modern och effektiv ekonomifunktion.

Din profil

Du har en akademisk eller eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Därefter har du minst 5 års erfarenhet av kvalificerade redovisningsfrågor och är självständig i bokslut. Vi ser gärna att du tidigare har haft ett helhetsansvar för ett bolags redovisning. Det är positivt om du har vanan att stötta och leda en mindre grupp men det är din personlighet som är det viktigaste. Troligtvis arbetar du idag som redovisningsansvarig, senior redovisningsekonom eller ekonomichef. Du har ett systemintresse, är van att arbeta i Excel och relevanta affärs- och stödsystem. Erfarenhet av projektredovisning och Maconomy är meriterande men inget krav. Även kunskap kring HR relaterade frågor såsom förmåner, lön- och försäkringsfrågor är meriterande (lönehanteringen är outsourcad till extern part).

Du som person

För att trivas hos Incoord och i rollen ser vi att du har ett stort intresse för redovisning samt är kvalitetsmedveten, ansvarsfull och strukturerad. Du är en handlingskraftig person som på ett självständigt sätt kommer i mål med dina uppgifter, samtidigt som det är naturligt för dig att hjälpa och stötta såväl dina kollegor som övriga medarbetare inom organisationen. Du har en god kommunikationsförmåga i tal och skrift då du kommer att ha många kontakter både med medarbetare, VD och ledning.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Incoord med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Petra Bennarp på Prodiem, tfn 070-916 39 18.

Välkommen med din ansökan!