Teodoliten Mätteknik AB tillsammans med dotterbolagen Teodoliten Förvaltning AB och Karlsons Ortogonal AB är idag ett av de största mätkonsultbolagen i Sverige med ca 130 anställda. I Huvudkontoret ligger i Varberg, men bolaget finns även representerat i Malmö, Helsingborg, Kristianstad, Göteborg, Uddevalla, Stockholm, Linköping och Kalix. Teodoliten arbetar med stora Bygg och infrastrukturprojekt som tex Västkustbanan, Varbergstunneln, Skånes Universitetssjukhus och Karlatornet i Göteborg.

Teodoliten är ett kunskapsföretag där de anställda är bolagets absolut största tillgång. Därför har de i alla lägen satsat på personalens kompetens och trivsel, Det är kompetenta, trevliga medarbetare som dagligen är ute på arbetsplatserna och som är själva nyckeln till deras framgång i branschen.

Teodoliten arbetar med mättekniska tjänster inom projektering – bygg och anläggningsområdet. Tjänsterna är indelade i två huvudkategorier: De arbetar med den senaste tekniken och utrustningen, gör effektiva mätningar, har tydliga kvalitetskontroller/rutiner och utför arbetet smidigt och lyhört för kundens önskemål. Stor vikt läggs på att utföra arbetet med hög kvalitet och på utsatt tid med professionella mättekniker.

Teodoliten ägs av den börsnoterade koncernen Storskogen.

Dina arbetsuppgifter:

Rollen som CFO är bred med ett tydligt fokus på att agera bollplank till VD och utifrån ett finansiellt perspektiv bidra till att utveckla verksamheten. Du har det övergripande ansvaret för hela ekonomifunktion, inklusive personalansvar för fyra medarbetare. Då verksamheten bedrivs i projektform kommer du att ha stort fokus på löpande analyser och projektuppföljning. Du arbetar nära VD och cheferna ute i landet och stöttar dem i uppföljning, analys och utfall av det finansiella resultatet. Du arbetar fortlöpande med uppföljning av nyckeltal och har oavbrutet blicken framåt. Då Teodoliten befinner sig i en expansiv fas kommer du sannolikt även att svara för förvärvsprojekt. Som CFO driver du en kontinuerlig utveckling av arbetssätt, system, flöden och processer. Rollen ställer höga krav på närvaro i de olika regionerna och ett relationsbyggande förhållningssätt.

Din profil:

Du har en akademisk bakgrund och är idag sannolikt CFO eller Business controller i en tjänsteproducerande verksamhet i högt tempo. Du har en gedigen och bred kompetens inom ekonomi men även ett verksamhetsnära perspektiv och en stor nyfikenhet. Vidare motiveras du av interaktion och samarbete med andra för att skapa de bästa förutsättningarna för en framgångsrik verksamhet. Du trivs i ledarrollen och är framåtblickande med förmågan att identifiera och driva nya utvecklingsmöjligheter. Du agerar affärsmässigt med en entreprenöriell inställning. Som CFO krävs ett stort intresse för verksamheten och människorna i den. Du står tryggt med fötterna på jorden och är en tydlig lagspelare. Dina formella meriter är viktiga, men än viktigare är din inställning till rollen och din vilja att utvecklas.

Teodoliten går en spännande framtid till mötes med en stark position på marknaden. Som CFO kommer du att vara en nyckelperson i denna utveckling.

Läs mer om Teodoliten här: www.teodoliten.se

I denna rekrytering samarbetar Teodoliten med Prodiem Executive. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Per Wreding på Prodiem, tfn 0709-169400

Välkommen med din ansökan!

Prodiem Executive är specialiserade på rekrytering och uthyrning av CFO och andra strategiska chefer inom finance. Vi har konsulter och kandidater som går in i linjebefattningar, i specialistroller eller arbetar mer managementinriktat i specifika projekt eller på chefsnivå. www.prodiem.se/executive