Till ett välkänt tjänstebolag i centrala Stockholm söker vi nu en interim CFO. Bolaget har ca 500 anställda med verksamhet i hela Sverige samt i Finland.

Plats:

Stockholm

Start:

Jan 2022

Uppdragets längd:

Augusti 2022

Omfattning:

Heltid

Beskrivning av uppdraget:

Som CFO har du det övergripande ansvaret för hela ekonomifunktionen. Du kommer ha ett nära samarbete med och vara ett affärsmässigt bollplank till VD och övrig ledning. Ett integrationsprojekt av ett förvärvat bolag pågår där du tillsammans med ansvarig projektledare är med och stöttar. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

I rollen som interim CFO har du ett övergripande helhetsansvar för ekonomifunktionen med 8 medarbetare. Din roll innebära att, utöver det dagliga operativa arbetet, säkerställa att pågående processer och utvecklingsprojekt fortskrider, att integrationen av det förvärvade bolaget går framåt samt aktivt i ledningsgruppen driva verksamhetsnära frågor. Du agerar stöd och bollplank till redovisningschefen samt finns närvarande för de olika regionkontoren ute i landet.

Som interim CFO arbetar du tätt tillsammans med bolagets VD.

Din profil:

Du är civilekonom eller motsvarande med tidigare erfarenhet som ekonomichef/CFO. Du har en kommersiell framtoning, en god kommunikativ förmåga och en tydlig affärsförståelse. Du kommer till ett bolag med ambitiösa och drivna medarbetare där du förväntas ta en naturlig plats.

Ansökan:

I detta konsultuppdrag samarbetar företaget med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Per Wreding 070-916 94 00.