Nu söker vi dig som vill ta hand om och utveckla Knightecs organisation. Tillsammans vill vi skapa en medarbetarupplevelse utöver det vanliga. Knightec har höga ambitioner och vill attrahera och behålla marknadens topptalanger. Detta blir ditt nya uppdrag!

Detta söker vi

Vi söker dig som värdesätter en bred och kvalificerad HR-roll i ett högpresterande och kunskapsintensivt företag. Ditt uppdrag blir att driva och utveckla stöd och processer för en företagskultur präglad av professionalism, innovation, laganda, arbetsglädje och prestation långt utöver det normala. Tillsammans skapar vi en medarbetarupplevelse som sticker ut.

Du är placerad i Örnsköldsvik men är givetvis beredd att besöka och arbeta från Knightecs kontor ute i landet. Du rapporterar till HR-chef Mari Schäder.

Dina arbetsuppgifter

Ditt fokus är support och rådgivning till ledare i medarbetarfrågor inom HR- och arbetsrätt utifrån ett affärsmässigt perspektiv. Givetvis finns du tillika tillgänglig för medarbetare i HR-frågor. Ditt arbete är både operativt och projektinriktat där du själv kan ansvara för att driva och utveckla områden inom HR.

Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. att bestå av att:

  • Aktivt bidra till att utveckla HR-funktionen där stödet till verksamheten är effektivt, utvecklande och affärsmässigt.
  • Agera stöd och rådgivare till chefer inom arbetsrättsliga frågor och medarbetarfrågor inom ex rehabilitering, utveckling, ”svåra samtal” och liknande.
  • Ansvara för egna projekt inom HR t.ex vidareutveckling av arbetet kring performance management inklusive implementering och uppföljning samt vara drivande i arbetet med att utforma process och innehåll för ledarutveckling.
  • Vara delaktig i och bidra med innovativa förslag kring att vidareutveckla hela medarbetarupplevelsen, t.ex. onboarding och utveckling av medarbetare.
  • Arbeta strategiskt och utvärdera nya möjligheter inom HR i syfte att stärka medarbetarupplevelsen och underlätta arbetet med medarbetarfrågor i organisationen.

Din profil

Du har en akademisk utbildning inom HR och har därefter skaffat dig en bred HR-bakgrund med utbildning och kompetens inom arbetsrätt. Du har flerårig erfarenhet från kvalificerat HRBP-arbete, i tjänste- eller konsultföretag. Du har erfarenhet av att arbeta med fackliga frågor och förhandlingar samt performance management och successionsplanering.

Du brinner lite extra för ledarutveckling och har skapat och utformat process och innehåll för detta. Kompetensförsörjningen och att locka kompetenta medarbetare är avgörande för Knightecs framgång varpå du har erfarenhet av att driva processer inom hela medarbetarresan/upplevelsen.

Du som person

För att trivas i Knightecs snabbväxande organisation tror vi att du tycker om när det händer mycket. Du kan driva och ta ansvar, är serviceorienterad, kommunikativ och inte minst så har du ett genuint intresse för affären. Eftersom Knightec är ett dynamiskt konsultbolag med en hög utvecklingstakt är det viktigt att du har en flexibel inställning och ett lösningsorienterat synsätt. 

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Knightec med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Caroline Björk på Prodiem, tfn 073-303 34 66.

Välkommen med din ansökan!

När vi idag blickar ut över våra kunders utmaningar så ser vi början på framtiden. En industri som tidigare kallats traditionell tar steget in i det digitala, vilket innebär möjligheter vi idag inte ens fullt ut kan förstå. Hur ska teknik användas för att skapa nya sätt att leva, konsumera och tillverka? Hur skapas produkter som sömlöst rör sig mellan det fysiska och det digitala? Det är frågor vi dagligen ställs inför i vårt arbete med att hjälpa våra kunder i deras digitala transformation.

På Knightec finner du 800 drivna konsulter som är utspridda på 12 kontor runt om i landet. Alla med olika kompetenser och intressen. Det vi har gemensamt är vår kompetens inom digitalisering och vår vilja att hjälpa våra kunder ta nästa steg in i framtiden genom stötta inom exempelvis produktutveckling, digitalisering och kundupplevelser. Läs mer på www.knightec.se.