Vi söker en redovisningskonsult till ett av Sveriges ledande tjänsteföretag inom sin bransch med en omsättning på ca 900 MSEK och 400 anställda. Till detta uppdrag söker vi dig som vill ta anställning som konsult eller dig som vill arbeta som underkonsult hos oss.

Uppdraget är beläget:

Norrort

Tid:

Mitten av augusti tom februari

Omfattning:

100%

Beskrivning av uppdraget:

Redovisningsfunktionen består av fem medarbetare som ansvarar för redovisningen och rapporteringen av de svenska dotterbolagen inom koncernen. Rollen innebär att arbeta brett inom redovisning med bolagsredovisning samt att stötta redovisningschefen då man under hösten kommer att byta ekonomisystem. Du kommer att arbeta med allt från kund- och leverantörsreskontra, skatt, moms till bokslut, uppföljning och årsredovisning. Har du erfarenhet av koncernredovisning finns det möjlighet att stötta inom detta område. Du kommer även att vara delaktig i det arbete som pågår med att utveckla processer och rutiner för att effektivisera och förbättra de interna processerna i bolaget.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Löpande redovisningen samt månads-, kvartals- och årsbokslut
  • Årsredovisning
  • Säkerställa korrekt hantering av moms och skatter
  • Delta i förbättringsarbete för att effektivisera och utveckla processer etc

Ekonomisystemet som används är Visma Control och koncernrapporteringen sker i Aaro.

Din profil:

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av att arbeta brett inom redovisning. Du är självgående och känner dig trygg inom redovisningsområdet. Vidare är du prestigelös och van att arbeta både högt och lågt inom hela redovisningskedjan. Då bolaget växer och det händer mycket är det positivt om du är intresserad av att bidra till utveckling och förbättring av processer och rutiner inom ekonomifunktionen.

Ansökan:

I detta konsultuppdrag samarbetar företaget med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Susanna Bergman 070-860 22 76.