Till en aktör inom livsmedelsbranschen i Stockholm, söker vi nu en Redovisningschef med personalansvar för 4 medarbetare.

Till detta uppdrag söker vi dig som vill ta anställning som konsult eller dig som vill arbeta som underkonsult hos oss.

Uppdraget är beläget:

Stockholm

Tid:

Start i början av augusti

Omfattning:

Heltid

Beskrivning av uppdraget:

Bolaget som verkar inom livsmedelsbranschen och har egen tillverkning är verksamma främst i Sverige men även med en liten del i Finland. Du kommer att ansvara för den svenska verksamhetens rapportering, bokslutsarbete och årsredovisning samt leda redovisningsteamet som består av 4 personer.

Då bolaget har egen tillverkning, ser vi en person som helst har erfarenhet av producerande bolag.

Du får även gärna ha arbetat en del med koncernredovisning tidigare, men behöver inte vara väldigt insatt.

Bolaget kör sin redovisning enligt K3-regelverket och har en del förvärv på sin agenda. Du blir inte så berörd av detta men kan vara en fördel om du har lite erfarenhet av fusioner.

Din profil:

Du är troligen civilekonom eller liknande. Du känner dig trygg inom hela redovisningsområdet och du är en naturligt bra ledare, som gillar att arbeta både operativt och coachande. Du har arbetat som Redovisningschef i ett par år och är van att gå in på olika klassiska Redovisningschefsuppdrag. För att passa in i den här rollen, är du en flexibel och engagerad person som är intresserad av människor. Du gillar att leda ett team och skapa bra laganda!

Ansökan:

I detta konsultuppdrag samarbetar företaget med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Maria Gerle 073-303 30 24.