Vi är verkligen stolta över det Prodiem har åstadkommit. Vi har haft en stark tillväxt de senaste åren och en god lönsamhet. Det senaste året har vi haft förmånen att fortsätta samarbeta med de flesta av våra befintliga kunder men också fått fler nya kunder än någonsin. Det går bra för oss! Vår tanke är att fortsätta växa och därmed behöver vi stärka vårt team med en Kandidatansvarig.

Detta söker vi

Som Kandidatansvarig kommer du att ha ett brett och varierande arbete som innebär ett nära samarbete med rekryteringsteamet, kundansvarig och marknad på Prodiem samt många externa kontakter med våra kandidater. Du har ett koordinerande ansvar för kandidatperspektivet, vilket innebär att identifiera och attrahera rätt kandidater till våra olika rekryteringsuppdrag. Detta sker bl.a. genom search i vårt kandidatnätverk, LinkedIn och andra relevanta kanaler. Du kommer också att ansvara för att underhålla och uppdatera vårt kandidatnätverk.

Vill du arbeta med ledande varumärken? Vill du tillhöra ett högpresterande företag som värdesätter hög kvalitet och ett gott samarbete? Prodiem växer och vi vill hitta en person med energi, vilja och förmåga och mod som vill vara med på vår fortsatta resa!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ha ett helhetsansvar för kandidatförsörjningen till våra rekryteringsuppdrag och det gör du genom följande:

  • Vara med på uppstartsmöten med rekryteringskonsult och kund för att få en tydlig bild av kundens behov
  • Ta fram rekryteringsrelaterade dokument som annonser och annat typ av material kopplat till marknadsföringen av rollen
  • Search av kandidater i vårt nätverk, externa nätverk och på sociala medier
  • Ha kontakt med kandidater och marknadsföra våra rekryteringsuppdrag via telefon och mail
  • Arbeta med tips och rekommendationer för att hitta de bästa kandidaterna
  • Telefonintervjuer med kandidater

Din profil

Du har en akademisk eller eftergymnasial utbildning inom relevant område. Erfarenhet från rekryterings- eller konsultbranschen är meriterande men det viktigaste är inte exakt vad du har gjort utan din inställning och vilja. Vi ser att du har någon form av administrativ erfarenhet och en tydlig känsla för struktur i ditt arbete. Tar du examen i vår finns det också möjlighet till extrajobb under våren för att sedan börja på heltid efter att du avslutat dina studier.

Du som person

Du är en positiv och kreativ person med förmågan att tänka utanför boxen. Att ha en inre glöd kring sitt arbete och få energi av att leverera ett bra resultat är avgörande för att lyckas i rollen som Kandidatansvarig. I och med att du har ett koordinerande ansvar bör du trivas i en ”spindeln i nätet”-roll. Vi vill se energi, förmåga och en stark vilja att vara med att bygga vidare mot våra mål. Vi är extremt taggade för den här rekryteringen, är du?

Så känner du igen dig själv i denna personlighetsbeskrivning, sök då tjänsten och bli en av oss!

Vid frågor kontaktar du Alexandra af Winklerfelt, tfn 073-922 61 72 eller Caroline Björk, tfn 073-303 34 66.

Prodiem är ett rekryterings- och konsultbolag som är nischade inom ekonomi, finans och HR. Vi har konsulter och kandidater som går in i linjebefattningar, i specialistroller eller arbetar mer managementinriktat i specifika projekt eller på chefsnivå. Sedan starten 2003 har vi hållit stenhårt på vår nisch, och vi vet att detta är en del av vår framgång. En annan avgörande faktor till vår framgång är att vi hela tiden har lyckats med att rekrytera rätt medarbetare till oss. Vi rekryterar på egenskaperna energi, vilja, förmåga och mod. Vi har höga mål för vår verksamhet och ett av dessa är att vara topp 3 i top of mind hos våra kunder, kandidater och konsulter inom vår nisch – och ha kul under resans gång. Läs mer om oss på www.prodiem.se