Vi söker just nu efter en CFO till ett interimsuppdrag på ett noterat bolag i kraftig tillväxt.

För just den här CFO-rollen kommer tidigare erfarenhet av tillväxtbolag och noterade bolag vara avgörande rent bakgrundmässigt. Om du inte har denna erfarenhet, men kanske vet någon annan som har det, mottages tips gärna.

Uppdraget är beläget:

Stockholm

Tid:

Startdatum mars och ca 6 månader

Omfattning:

100 % av en heltidstjänst.

Dina arbetsuppgifter:

I rollen som CFO kommer du att komma in i ett noterat bolag som befinner sig på en extremt spännande tillväxtresa i en bransch som verkligen ligger i tiden. Du kommer att arbeta med att bygga upp en Finance funktion samt arbeta operativt med analys, uppföljning och rapportering. Vidare kommer du att arbeta nära ledningen samt agera stöd till VD i bolagets fortsatta internationella tillväxtresa med allt från uppbyggnad av bolaget samt agera stöd och rådgivare kring bolagets fortsatta finansiering. I din roll kommer du att ha många kontaktytor både internt och externt.

Din profil:

Du har tidigare arbetat som CFO i tillväxtbolag och har även erfarenhet av noterade bolag. En kombination av erfarenhet från såväl mindre som större bolag, är en stor fördel, då du kommer in i ett i vissa avseende mindre bolag som snabbt ska växa till något stort. Att då ha förmågan att kunna leva utan strukturer, men snabbt kunna sätta dem när det är läge, är en avgörande egenskap för den här rollen. Du är en CFO som är van att arbeta affärsnära (business control) och har tidigare arbetat mycket med strategi och finansieringsfrågor.

Som person är du så klart självgående och har ett starkt driv framåt, i kombination med en ödmjuk och prestigelös attityd. Du är van vid många kontaktytor och har lätt för att samarbeta. Vidare trivs du i en dynamisk miljö där du får vara med och bidra till bolagets fortsatta tillväxtresa.

Ansökan:

I detta konsultuppdrag samarbetar företaget med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Per Wreding 070-916 94 00.