Vi söker just nu efter en interim Head of Business control till ett produktions- och distributionsbolag inom Media.

Till detta uppdrag söker vi dig som vill ta anställning som konsult eller dig som vill arbeta som underkonsult hos oss.

Uppdraget är beläget:

Stockholm

Tid:

Februari och ca 4 månader

Omfattning:

100%.

Beskrivning av uppdraget:

I rollen som Head of Business control kommer du att arbeta med att se över processerna och analysen av verksamheten etc. Du kommer även att se över och säkerställa att verksamheten får rätt support samt systemstöd. Du ansvarar för budget och prognosprocessen, rapportering samt att ta fram styrelsematerial. Rollen innebär både att arbeta operativt samt att arbetsleda ett team på 5 controllers som arbetar nordiskt mot olika områden i bolaget. Du rapporterar till CFO.

Din profil:

Du har en akademisk bakgrund och erfarenhet från en liknande roll som Head of Business control. Du är trygg i ditt ledarskap och arbetar operativt tillsammans med teamet. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat. Vidare är du systemvan och en van Excel användare. Har du arbetat i Qlik Sense och Cognos är det en fördel

Som person är du driven och självgående samt en trygg ledare. Du är analytisk och förstår värdet av att leverera och supportera verksamheten. Vidare är du kommunikativ och har lätt för att samarbeta. Du sätter dig snabbt in i nya uppgifter och trivs i en roll med mycket kontakter.

Ansökan:

I detta konsultuppdrag samarbetar företaget med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Susanna Bergman 070-860 22 76.