Till ett Finansiellt bolag centralt i Stockholm söker vi nu en erfaren redovisningskonsult till ett uppdrag under årsbokslutet.

Till detta uppdrag söker vi dig som vill ta anställning som konsult eller dig som vill arbeta som underkonsult hos oss.

Uppdraget är beläget:

Centralt i Stockholm

Tid:

Start 4 januari tom februari, med ev möjlighet till förlängning

Omfattning:

Heltid

Beskrivning av uppdraget:

Till vår kund centralt i Stockholm söker vi nu en erfaren konsult inom redovisning till ett uppdrag under årsbokslutsperioden. Du kommer att tillhöra en avdelning på 15 personer och stötta i bokslutet med avstämningar, årsbokslutsarbete, rapportering, årsredovisning, internkontroll etc.

Din profil:

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande och har arbetat med kvalificerat redovisningsarbete och bokslut enligt IFRS under minst 5 år. Du har med fördel erfarenhet av att arbeta inom Bank/Finansbranschen. Du är systemvan och duktig på Excel och har du arbetat i Visma är det en fördel.

Som person är du självgående, orädd och driven. Du sätter dig snabbt in i nya uppgifter och räds inte att hugga i med både högt och lågt.

Ansökan:

I detta konsultuppdrag samarbetar företaget med Prodiem. Intervjuer för denna process kommer att påbörjas den 7 januari. Urval och intervjuer sker därefter löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontakta Susanna Bergman 070-860 22 76.