Till ett välrenommerat start-up bolag inom SaaS söker vi nu en redovisningsekonom eller motsvarande med ambitionen att växa mot en roll som Head of finance/CFO. Uppdraget inleds på deltid (ca 50%) med målsättningen att succesivt inom ca ett år övergå i en anställning på heltid.

Bolaget som är under stark tillväxt behöver i en inledande fas strukturera och få ordning på sin redovisning. Här kommer du vara påtagligt hands-on och ta ett tydligt ägandeskap kring att utveckla och förbättra all rapportering i Fortnox. I takt med bolagets expansion och därtill kommande uppgifter inom finance är bolagets målsättning att du under slutet av 2021 kommer att kunna axla helhetsansvaret och ta steget att bli Head of Finance/CFO.  

Till detta uppdrag söker vi dig som vill ta anställning som konsult eller dig som vill arbeta som underkonsult hos oss.

Uppdraget är beläget:

Stockholm

Tid:

Start omgående med möjlighet till tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Din profil:

Vi söker dig som är hungrig och ambitiös med ett uttalat mål och driv att växa in i ett spännande bolag under tillväxt. Du har sannolikt ett par års erfarenhet av redovisning och goda kunskaper i Fortnox. Du är självgående och initiativrik med intresse för tillväxtbolag.

Ansökan:

I detta konsultuppdrag samarbetar företaget med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Per Wreding 070-916 94 00.