Hej Vilda Cygnaeus, Rekryteringskonsult och tidigare Talent Acquisition Specialist på Prodiem som läst Human Resources med inriktning företagsekonomi i Jönköping.

Vad uppskattar du mest i din roll som Rekryteringskonsult?
– Det finns många delar i min roll som jag tycker är roliga men framför allt trivs jag med att arbeta i breda kontaktytor. Här får jag möjlighet att prata med många olika kandidater och hjälpa dem till ett spännande nästa steg. Jag uppskattar även att få stötta och vägledavåra kunder och på så vis hjälpa dem att hitta sin nya kollega.

Varför valde du att börja på Prodiem?
– Prodiem är ett bolag som står för kvalitet framför kvantitet vilket var något som jag värdesatte otroligt högt i samband med att jag skulle ge mig ut på arbetsmarknaden. Under min rekryteringsprocess fick jag snabbt en postiv känsla för företaget vilket hänger kvar än i dag.

Varför ska man jobba på Prodiem? 
– Om man vill jobba på ett bolag som har sunda värderingar, möjlighet till utveckling och påverkan så kan Prodiem verkligen vara ett bolag för dig. Sen har vi ju väldigt kul tillsammans!

Nämn en hiss med Prodiem.
– Samhörigheten som finns mellan kollegorna.

När du är på väg till kontoret på morgonen, vad har du för känsla då?
– Har alltid en bra känsla i kroppen när jag är på väg in till kontoret. Känns kul att träffa kollegorna men även roligt med intervjuer och kundmöten.

Hur skulle du beskriva företagskulturen?
– Varm, genuin och välkomnande!

Under det gångna året, vilken höjdpunkt skulle du vilja lyfta?
– Det har varit superkul med alla nya kollegor som har kommit in takt med att vi har växt. Sen måste jag lyfta våra konferenser som vi har varit i väg på, en bra mix mellan möten och roliga aktiviter.

Hur ser du på din framtid på Prodiem?
Just nu är fokus på att komma in i min nya roll men är spänd på att lära mig mer och bli ännu vassare inom rekrytering.

En favorit?
– Hundar!!!!!

Beskriv Prodiem med ett ord.
– Engagerat