Maria och Susanna sitter på en bänk

Hej Maria Gerle och Susanna Bergman, Konsultchefer på Prodiem.

Vad uppskattar du mest i din roll som Konsultchef, Susanna?
– Uppskattar variationen i rollen med alla möten med nya kunder och konsulter. Att sätta mig in i nya bolag och behov samt hitta en bra lösning och en ”perfect match” för kund och konsult, det drivs jag av.

Susanna, varför valde du att börja på Prodiem?
– Arbetade några år som konsult i uppdrag som Business controller och träffade då flera konsultchefer och tyckte att ”det där verkar vara en rolig roll”. Kom i kontakt med Prodiem och fick en bra personlig känsla för bolaget och människorna och de värden Prodiem står för.

Varför ska man jobba på Prodiem, Maria?
– Vi är ett bolag som arbetar mot gemensamma mål, och värnar om vår kvalité, men utan att vi som individer behöver vara stöpta i samma form. Vi har också korta beslutsvägar – inget går i långbänk.

Nämn en hiss med Prodiem, Susanna.
– Vi är ett tight gäng som arbetar tillsammans och stöttar varandra.

När du är på väg till kontoret på morgonen, vad har du för känsla då Susanna?
– Nyfiken på vad som händer idag? En ny dag med nya möjligheter till nya möten och samtal med människor!

Maria, hur skulle du beskriva företagskulturen?
– Vår företagskultur präglas av att vi är ett gäng som hjälps åt, och gör det tillsammans. Vi gläds åt varandras framgångar och lyfter varandra. Vi är alla engagerade och vill prestera samt göra något bra.

Maria, under det gångna året, vilken höjdpunkt skulle du vilja lyfta?
– Förutom vår resa till Visby som var väldigt lyckad (förutom vädret...) så tänker jag på när vi tillsammans satt på bryggan en kväll i juni, ute på Fjäderholmarna! Solen sken och allt var så himla mysigt, vi skulle ha en ölprovning. Den i sig var egentligen inte det bästa, det var bara stunden – en fantastiskt härlig kväll tillsammans då vi snackade och skrattade och stämningen verkligen var på topp!

Susanna, hur ser du på din framtid på Prodiem?
– Jag vill fortsätta att utvecklas och växa tillsammans med bolaget och hjälpa fler kunder och konsulter till bra tillsättningar.

Var hittar vi dig oftast, Susanna?
– Nära hav och snö!

Beskriv Prodiem med ett varsitt ord
– Proffsiga och personliga!