Hej Filippa Gernandt, Head of TA på Prodiem.

Vad uppskattar du mest i din roll som Head of TA
– Inom rekrytering har search blivit avgörande för att hitta rätt talanger. Att få ansvaret för search-strategier, hur och var vi hittar talanger är det jag uppskattar mest. Jag har även ett fantastiskt TA-team som jag gör detta tillsammans med.

Varför valde du att börja på Prodiem?
– Jag gillade att Prodiem var ett mindre bolag sett till antalet anställda men som rekryterade till Sveriges största företag. Prodiem hade dessutom ett starkt rykte och renommé inom branschen.

Varför ska man jobba på Prodiem?
– Om du vill jobba med rekrytering på ett professionellt och välmående bolag som står för kvalitet framför kvantitet. Och så kollegorna såklart, svårt att hitta ett bättre gäng!

Nämn en hiss med Prodiem.
– Vi gillar att hänga med varandra på riktigt. Vi har en eventgrupp som styr olika aktiviteter, kick-offs, konferensresor, aws, träningspass etc. Det finns inga grupperingar hos oss, alla umgås med alla.

När du är på väg till kontoret på morgonen, vad har du för känsla då?
– Peppad och nyfiken på vilka människor jag kommer att träffa på dagens möten samt få hänga med kollegorna. Ser framemot att varva jobbet med frukost, lunch och fika med gänget.

Hur skulle du beskriva företagskulturen?
– Familjär, lättsam och framåt. En kultur där det är accepterat att bjuda på oss själv och släppa på garden. Vi är högpresterande men har alltid nära till skratt, och vi är bra på att fira våra framgångar.

Under det gångna året, vilken höjdpunkt skulle du vilja lyfta?
– Att vi fick NKI 88,4 på Novus kundundersökning. Branschens snitt är på 70,7, så vårt resultat är verkligen något att vara stolt över. Det vi gör och levererar är på en väldigt hög nivå.

Hur ser du på din framtid på Prodiem?
– Vi växer - bara i år har vi anställt tre nya kollegor och fler kommer det att bli. Vi har högt tryckt på förfrågningar från våra kunder och vi satsar därför på att bli fler. Jag ser framemot att få rekrytera nya stjärnor och bygga TA-teamet!

Kul fakta om dig?
– Jag har spelat fotboll 20 år av mitt liv. När jag var 17 år fick jag ta beslutet om jag skulle satsa på riktigt. Valet föll på universitetsstudier men fotbollen kommer alltid ligga mig varmt om hjärtat.

En favorit?
– Padel. Jag fastnade för det under covid (som typ alla andra).

Beskriv Prodiem med ett ord.
– Familjärt.