Prodiem välkomnar Per Wreding som ny affärsområdeschef, han tar över posten efter Anna Abrahamsson, VD på Prodiem.

Per Wreding började på Prodiem i början på april och kommer närmast från Michaël Berglund AB, ett av Sveriges ledande företag inom Executive Search och Interim Management. Per har 14 års erfarenhet från rekryteringsbranschen, varav de senaste 7 åren med fokus på konsulttillsättningar av ledande befattningshavare och specialister.

-Per kommer nu att ta över min roll som affärsområdeschef för Prodiems konsultverksamhet, och vi har en rad med spännande satsningar framför oss. Sällan har en start och introduktion av en ny medarbetare känts så galen mitt i coronatiden, men ändå så rätt! Prodiem får allt fler förfrågningar på CFO-konsulter och som ett led i detta kommer vi satsa på att utöka vårt nätverk. Vi har därtill en plan för att arbeta ännu närmare våra befintliga konsulter, och göra det än mer affärsmässigt. Per kommer att ha en avgörande roll i detta arbete, och det är med stor tilltro som jag går in i ett nära samarbete med honom. Jag är övertygad om att vi tillsammans ska kunna höja Prodiem ännu en nivå, och är oerhört glad att välkomna Per till oss, säger Anna Abrahamsson, VD på Prodiem.

– Jag ser verkligen fram emot att få vara med om att utveckla Prodiems verksamhet ytterligare, dels med befintligt nätverk, men också att bygga ett starkare nätverk av kvalificerade CFO-konsulter. Jag har länge varit imponerad av Prodiem som företag med deras tydliga fokus på ekonomi, finans och HR men framförallt det genuina kvalitetsarbete som är själva grunden för deras tillväxt. Det är min fasta övertygelse att det är genom personliga relationer och djup kunskap om marknaden och konsulternas kompetens som man bygger trovärdighet och ömsesidig affärsnytta. Prodiem har på ett sätt jag aldrig upplevt tidigare lyckats kombinera dessa delar, säger Per Wreding. Det är med stor ödmjukhet och stolthet som jag nu tar över Annas roll som affärsområdeschef och tillsammans med mina medarbetare fortsätta bygga Prodiem ännu starkare på marknaden.

Innan Per kom in i rekrytering och konsultbranschen har han en bakgrund från finansbranschen samt som konsult i egen verksamhet.

För mer information:

Anna Abrahamsson, VD på Prodiem
070-691 01 35