Redovisningsansvarig till KvalitetsBygg

Lockas du av att arbeta i en bred redovisningsroll där du får axla ett övergripande ansvar och vara högra handen till Redovisningschefen? Vill du även bli en del av ett bolag där det händer mycket och där kulturen präglas av värderingarna ärligt engagemang, starka tillsammans och nytänkande i allt? Då kan rollen som Redovisningsansvarig till Kvalitetsbygg definitivt vara något för dig!

Detta söker vi

Som Redovisningsansvarig kommer du att få ett helhetsansvar för redovisningen av det största bolaget inom koncernen, KvalitetsBygg AB. Förutom traditionella arbetsuppgifter inom redovisning kommer du ha en viktig roll i digitaliserings- och effektiviseringsprojekt som är en följd av den utvecklingsfas som KvalitetsBygg står inför. Rollen är bred, utvecklande och i nära samarbete med verksamheten och med dina kollegor på Finance. Rollen passar extra bra för dig som kan se till det lilla i detalj som den stora helheten och sambandet mellan siffror och verksamhet.  

I rollen tillhör du redovisningsteamet på 5 personer och rapporterar till Redovisningschefen. Tjänsten är placerad på ett toppmodernt huvudkontor i Västberga, där du erbjuds visst hybrid-arbete. På kontoret kan vi mötas såväl i ett djungelrum som i ett bollhav eller varför inte i ett akvarierum. Om du behöver en bensträckare kan du kila ner i receptionen och använda vår golfsimulator som finns tillgänglig för alla medarbetare. Oavsett rum så möts du av en varm och välkomnande atmosfär hos KvalitetsBygg!

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta:

  • Månads-, kvartals- och årsbokslut
  • Årsredovisning och inkomstdeklaration
  • Uppföljning och analys efter bokslut samt tillhörande rapportering
  • Moms- och skattedeklarationer
  • Avstämningar och löpande redovisning
  • Stödja verksamheten i ekonomifrågor
  • Kontakt med myndigheter och revisorer
  • Kontinuerlig utveckling av finansiella rutiner och processer
  • Driva och delta i förbättringsprojekt

Vem är du?

För att lyckas i rollen är du strukturerad och värdesätter en hög kvalité i ditt arbete. Du besitter förmågan att ta egna initiativ och sätta en övergripande plan för att driva ditt arbete i mål. Då rollen kommer vara delaktig i utvecklingsarbete är det även viktigt att du kan ta egna initiativ och vågar prova nya lösningar. Vidare är du en samarbetsvillig och prestigelös person som motiveras av att komma framåt tillsammans med ditt team!

När det kommer till din erfarenhet ser vi att du har en relevant utbildning inom ekonomi eller praktisk redovisning. Du har erfarenhet av att arbeta med kvalificerade redovisningsfrågor i K3 regelverket och är självständig i bokslutsarbete. Troligtvis arbetar du idag som Redovisningsansvarig, Redovisningsekonom eller Redovisningskonsult, där du fått ta ansvar för helheten i redovisningskedjan. Erfarenhet av projektredovisning ser vi som meriterande.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar KvalitetsBygg med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. I denna rekryteringsprocess så kommer Prodiem att genomföra tester samt bakgrundskontroll på slutkandidat. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Jakob Altensten på Prodiem, tfn 073-344 51 80 alternativt Filippa Gernandt på Prodiem, tfn 073-384 23 94.

Välkommen med din ansökan!

Kvalitetsbyggsgruppen är en miljövänlig byggkoncern med cirka 80 anställda som utför entreprenader inom nyproduktion, ROT, mark och betong åt nöjda och återkommande kunder. Vi erbjuder merparten av byggrelaterade tjänster under ett och samma tak och våra kunder är såväl företag som privatpersoner. Vår affärsidé är att tillfredsställa våra kunders behov av kostnadseffektiva lösningar och högkvalitativa byggnadsarbeten via hög kompetens, miljövänliga och kvalitativa produkter samt tjänster till rätt pris, i rätt tid och med rätt servicenivå.

KvalitetsBygg – Vi bygger din framtid!

Läs gärna mer om oss och våra byggprojekt på www.kvalitetsbygg.se

Tillbaka till alla lediga jobb