Verksamhetsnära Finance Manager till Camanio

Camanio grundades 2016 med syftet att förbättra vård och omsorg genom högteknologiska lösningar. Vi utvecklar innovativa digitala tjänster som skapar integritet, trygghet och livskvalitet för alla – vård- och omsorgstagare, anhöriga, vårdgivare och beslutsfattare. Med människan i fokus utvecklar vi hållbara, digitala lösningar för ett intelligent och omtänksamt vårdsystem.

Camanio är en del av Addlife, en koncern med nischade bolag inom Life Science vars erbjudande vänder sig till aktörer inom hälso- och sjukvårdssektorn. Läs mer om företaget på; www.camanio.com

Vad Camanio erbjuder dig

Vill du arbeta på ett innovativt och humant Tech bolag, som verkligen kan göra skillnad för människan? Vill du komma in i ett relativt tidigt skede och vara med på en resa, där du har stora möjligheter till att påverka och skapa utformningen av rollen som Finance Manager? Här får du arbeta i en verksamhetsnära och bred roll, som sträcker sig utanför din ekonomiroll och då mot affärsutveckling, HR och tillväxtfrågor. Låter detta intressant, då kan rollen som Finance Manager på Camanio, definitivt vara något för dig!

Din uppgift och dina ansvarsområden

I rollen som Finance Manager kommer du att ha ett helhetsansvar för bolagets ekonomi- och administrativa funktion men där fokus kommer att vara Business Control samt att kvalitetssäkra redovisningen som är outsourcad. Du kommer att ansvara för att ekonomifunktionen levererar en ändamålsenlig och högkvalitativ finansiell rapportering och analys till ägarbolaget AddLife och ser till att verksamheten får de beslutsunderlag som behövs för att främja affärsperspektivet. Du kommer även att vara påtagligt involverad i många olika delar av verksamheten och du kommer att få möjlighet att verkligen bidra och driva affären samt organisationen i bolagets framtida tillväxt.

Du kommer att sitta med i ledningsgruppen och arbeta nära VD, som du även rapporterar till. På Camanio arbetar du agilt, såväl på distans som på ett fantastiskt trevligt kontor på Söder Mälarstrand.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat att vara följande:

  • Nyckeltalsanalyser – framtagning och uppföljning
  • Budget och prognos
  • Stötta ledningsgruppen och övrig organisation inom ekonomisk analys mm
  • Styrning av och kontakt med byrån som sköter redovisningen
  • Säkerställa bokslut, årsredovisning och deklarationer
  • Intern och extern rapportering
  • Ansvara för HR samt diverse avtal såsom hyresavtal, försäkringar mm
  • Business case
  • Delaktig i frågor som rör affärsutveckling, marknadsetableringar, organisation mm.
  • Delta i projekt och utföra ad hoc uppgifter 

Vem är du?

För att trivas och kunna bidra i den här tjänsten som Finance Manager ser vi att du har en naturlig nyfikenhet i dig och verkligen brinner för den verksamhet som du verkar i. Du har ett analytiskt sinnelag och är en drivande person som tar ett tydligt ägarskap och ser till så att saker och ting blir gjorda. Du behöver trivas i ett tillväxtbolag, där det verkligen blir avtryck av det du gör och bidrar med.

När det kommer till din erfarenhet så ser vi att du har en akademisk utbildning inom ekonomi. Du har din grund inom revision/redovisning, och har därefter fortsatt din bana inom Business Control alternativt är du idag ekonomichef på ett mindre/medelstort bolag. Du är nu redo att använda dina samlade erfarenheter i rollen som Finance Manager. Erfarenhet från ett Tech bolag eller annan verksamhet med utvecklingsprojekt och ett agilt arbetssätt är mycket meriterande men inget krav. Dina formella meriter är såklart viktiga men lika viktiga är din personlighet och din inställning.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Camanio med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna tar emot din ansökan så snart som möjligt. Annonsen är publicerad tills dess tjänsten är tillsatt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Petra Bennarp, tfn 070-916 39 18 och Anna Abrahamsson, tfn 070-691 01 35.

Tillbaka till alla lediga jobb