HR-koordinator till Bonnier Fastigheter

Bonnier Fastigheter ska på valda marknader med lokal närvaro och ett långsiktigt engagemang förvärva, utveckla, förädla och förvalta egna fastigheter. Sedan 1856 har Bonnier varit en långsiktig fastighetsägare och samhällsutvecklare som bidrar till ett hållbart, tryggt och öppet samhälle. Verksamheten bedrivs i tre affärsområden; Kommersiella Fastigheter, Bonnier Bostad och Invest. Den sammanlagda förvaltade ytan uppgår till ca 200 000 kvm. Merparten av fastigheterna är belägna i Stockholms innerstad och Uppsala. Bonnier Fastigheter är helägt av familjen Bonnier. Läs mer om företaget på Bonnier Fastigheter.

Söker du en roll i ett familjärt och välkomnande bolag där kulturen präglas av samarbete och gemenskap? Är du en nyfiken och ansvarstagande person som lockas av utveckling och nya frågeställningar? Bonnier Fastigheter söker en HR-koordinator med ett genuint intresse för system och erfarenhet av lön och/eller HR.

Bonnier Fastigheter har en stark passion för fastigheter och är en långsiktig samhällsutvecklare som bidrar till ett tryggt och öppet samhälle där människor och verksamheter kan trivas och utvecklas. Varmt välkommen med din ansökan!

Är detta din nya utmaning?

Bonnier Fastigheter stärker nu upp organisationen med en HR-koordinator som kommer supportera chefer och medarbetare i diverse HR-frågor. Som HR-koordinator spelar du en viktig roll i att hantera olika typer av HR-frågor samt att säkerställa att våra HR-system är uppdaterade med korrekt information. I rollen ingår att hantera det administrativa flödet och säkerställa att rätt information finns i vårt HR-system Workday. Du ansvarar också för att implementera nya moduler och utveckla användandet av både Workday och andra HR-system, processer och rutiner. Rollen har ett tydligt systemägarskap och vi ser att du är en person med ett genuint systemintresse.

Du kommer vara en nyckelperson i HR-relaterade förändringsprojekt och tillsammans med HR-chefen kommer ni driva utvecklingen framåt. För rätt person finns det fina utvecklingsmöjligheter där du kan växa och med tiden ta större ansvar.

 Du rapporterar till HR-chefen och rollen är placerad i öppna och trevliga lokaler på Torsgatan 21 i centrala Stockholm.

Dina arbetsuppgifter

  • Kontaktperson i HR-relaterade frågor avseende lön, pensioner, reseräkningar mm gentemot medarbetare och chefer
  • Kontaktperson gentemot outsourcad löneleverantör
  • Ansvarig för att löneunderlagen är korrekta
  • Göra nettolönekontroller före löneutbetalning
  • Hantera personalförmåner såsom Rikskort, Sjukvårdsförsäkringar, friskvård m fl
  • Stöd till organisationen avseende HR-administration såsom arbetsintyg, kontakter med Försäkringskassa, statistik, rehabsamordning mm
  • Ansvarig för rapporter i form av frånvaro, semesterskuld mm
  • Superuser för HR-system och säkerställa att respektive HR-system har rätt och uppdaterad personalinformation
  • Uppdatera våra digitala HR-plattformar såsom t ex intranätet inkl Medarbetarguiden och policies
  • Bidra till att utveckla och förbättra våra HR-processer och arbetsflöden

Din profil

Vi letar efter dig som har minst en gymnasial och gärna eftergymnasial utbildning. Idag arbetar du troligtvis som lönekonsult, löneadministratör eller i en liknande roll som HR-koordinator. För att lyckas i rollen ser vi att du har ett starkt systemintresse och med fördel erfarenhet av Workday och/eller HR-plus och tycker om att arbeta med människor. Du är en bra kommunikatör och har lätt att interagera med våra medarbetare på alla nivåer.

Du som person

För att trivas i rollen som HR-koordinator ser vi att du är en prestigelös och ansvarstagande person. Du har ett strukturerat arbetssätt och för dig är det viktigt att alltid leverera arbete med hög kvalitet. Som en viktig intern kontaktperson mot Bonnier Fastigheters medarbetare ser vi det som en självklarhet att du har en hög servicenivå och trivs i en supporterande roll. Du är proaktiv när det kommer till problemlösning och har en förmåga att prioritera uppgifter med tydliga deadlines. Slutligen ser vi att du har ett intresse för siffror, sinne för detaljer och trivs att arbeta i en dynamisk arbetsmiljö.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Bonnier Fastigheter med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Vilda Cygnaeus på Prodiem, tfn 070-557 96 96.

För att matchningen mellan kandidat och bolag ska bli så bra som möjligt arbetar vi inledningsvis med rekryteringstester i vår urvalsprocess. Testerna hjälper oss att kunna matcha rätt person med rätt jobb. På detta sätt ökar chansen för att du som blir anställd kommer att trivas hos Bonnier Fastigheter och att du har rätt förutsättningar för att lyckas i din roll.

Välkommen med din ansökan!

Tillbaka till alla lediga jobb