Interim Business Controller – Stockholm – start augusti

Vi söker nu en Business Controller till ett konsultuppdrag på ett bolag inom detaljhandeln i Stockholm med start i augusti.

Till detta uppdrag söker vi dig som vill ta anställning som konsult eller dig som vill arbeta som underkonsult hos oss. 

Uppdraget är beläget:

Stockholm

Tid:

Startdatum mitten augusti och 6 månader

Omfattning:

100 % av en heltidstjänst.

Beskrivning av uppdraget:

I rollen som Business Controller kommer du att arbeta i en affärsnära roll mot ett av bolagets affärsområden.

Du kommer att arbeta med uppföljning, analys, sammanställningar samt agera support till verksamheten. Du arbetar proaktivt och strategiskt för att säkerställa leverans av relevanta beslutsunderlag och kalkyler etc. Under hösten kommer du att vara en viktig del av affärsplan, budget och prognoser samt ingå i affärsområdets ledningsgrupp.

Du är även delaktig i utveckling av processer, rutiner och system etc.

Du kommer att ingå i ett controllerteam och rapportera till Head of Business Control.

Din profil:

Du är civilekonom eller motsvarande och har ca 7-10 års erfarenhet av att arbeta som Business Controller i en liknande roll.  Du har en god erfarenhet av system och BI-lösningar och är en avancerad Excelanvändare med vana att hantera stora datamängder. Du kommunicerar obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska.

Som person är du driven och analytisk. Du har en gedigen affärsförståelse samt är van att arbeta strukturerat och proaktivt.

Du är kommunikativ med förmåga att stå upp för dina åsikter och förslag. Vidare är du självgående och tar ansvar för dina uppgifter samt levererar i tid och med kvalitet. Du är prestigelös och har lätt för att skapa kontakter och samarbeta. Du trivs att arbeta i team och delar gärna med dig av din kunskap. 

Ansökan: 

I detta konsultuppdrag samarbetar företaget med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Susanna Bergman 070-860 22 76.

Tillbaka till alla lediga uppdrag