HR-chef till Kiwa Sweden

Vi söker dig som genom ett stort engagemang vill bidra till att utveckla en verksamhet där HR-frågorna står högt på agendan. Du har ett affärsmässigt tänk och förmågan att omvandla ledningsagendan och affärsplanen till en konkret plan för verksamheten. Du säkerställer också att HR-strategin och affärsplaner integreras och blir till en HR-plan som lever i verksamheten. 

Dina ansvarsområden 

Denna roll som HR-chef hos Kiwa Sweden är bred och omväxlande. Du kommer att ge ett konsultativt stöd i olika HR-processer och operativt HR-arbete blandas med utvecklingsarbete samt inslag av strategiska frågor. Vill du kunna bidra med din kunskap inom HR och ledarskap för att därigenom vidareutveckla både dina medarbetare och organisationen? Då tror vi att det här kan vara ditt nästa steg! 

Du ges i denna roll möjligheten att vidareutveckla ditt team om 6 kompetenta medarbetare, som alla har sina specialistområden inom HR, så att ni på bästa sätt gemensamt kan vidareutveckla och förvalta processerna inom HR-området.

Rollen rapporterar till VD för Kiwa Sverige och arbetar även nära HR-chefen för koncernen. Tjänsten är placerad på bolagets kontor i Solna. 

Din profil 

Du har en akademisk examen eller motsvarande inom HR. Vi ser även att du har kvalificerad arbetslivserfarenhet från en bred roll inom HR-området, både operativ såväl som strategisk. Du har erfarenhet av personalansvar, är van vid att stötta och coacha chefer i HR-relaterade frågor och räds inte variation i dina arbetsuppgifter. För att snabbt bli hemtam i denna roll så ser vi att du gärna har erfarenhet från konsultverksamhet samt från en större och komplex organisation. Du hanterar det svenska och engelska språket väl i tal och skrift.

Du som person 

Du planerar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt, tar ägandeskap, agerar och visar vägen framåt gentemot satta mål inom HR-området. Du är förtroendeingivande och månar ett gott samarbete och vi ser att du utifrån din ledarstil har en god tilltro till dina medarbetare. Du bidrar med din kunskap och ditt engagemang för att på så vis ge dina medarbetare luft under vingarna så att ni gemensamt kan skapa bästa möjliga förutsättningar för lärande och utveckling. 

Vi lägger vikt vid att du har en stor affärsmässighet för att på så vis kunna bidra till det strategiska arbetet på bästa sätt och vi ser att du har en förmåga och vilja till att se saker ur nya perspektiv. Du har en god lyhördhet och lyssnar in andra personers förhållningssätt, i kombination med en förmåga att på ett ödmjukt sätt kunna föra en konstruktiv dialog i sakfråga. Därtill ser vi att du besitter en kommunikativ och pedagogisk framtoning när det kommer till att förmedla information och HR-processer på ett tydligt sätt.   

Ansökan 

I denna rekrytering samarbetar Kiwa Sweden med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Jessica Maurell på Prodiem, tfn 073-233 01 17 alt. Caroline Björk på Prodiem, tfn 073 -303 34 66. 

Välkommen med din ansökan! 

Kiwa är ett av världens 20 största TIC-företag (Testing, Inspection, Certification). Genom våra tjänster skapar vi förtroende för våra kunders produkter, anläggningar, processer, system och anställda. Kiwas verksamhet berör många branscher – allt ifrån byggnadsindustri och energiförsörjning till processindustri, fastigheter och jordbruk. Vi bidrar till ökad säkerhet både inom industrin och i samhället. Kiwa har fler än 10 000 anställda i över 40 länder i världen, främst i Europa, Asien, Latinamerika och Oceanien. Sedan 2021 är Kiwa en del av SHV-gruppen. Inom Kiwa Sverige arbetar 850 medarbetare.

Läs mer om företaget på https://www.kiwa.com/se/sv/ 

Tillbaka till alla lediga jobb