Redovisningsansvarig till Ticket Leisure Travel Group

Ticket är Nordens största privatresebyråkedja och ägs av det privata investmentbolaget Braganza. Vi erbjuder våra kunder marknadens bästa service och reserådgivning, samt marknadens bredaste utbud av resor från över 400 olika flygbolag, charterbolag, kryssningsbolag, researrangörer, hotell och hyrbilsföretag. Verksamheten drivs idag genom 16 sajter i 10 länder tillsammans med 68 butiker i Sverige och Norge där online och butik samverkar under en unik omnikanal-strategi. Marknadsandelen i Sverige uppgår till cirka 25 procent av alla privatresor sålda genom fysiska resebyråer och nätresebyråer. Bolaget har ca 250 årsanställda och huvudkontoret är beläget i Sicka, Nacka.

Vi är ett värderingsstyrt företag och vår värdegrund är viktig för oss. Vi jobbar utifrån vår kompass; Attityd, Glädje, Engagemang, Respekt samt Ansvar (AGERA). Det är viktigt för oss att du känner att du delar våra värderingar och vill bidra till den öppna, dynamiska arbetsplats som Ticket är. Ticket vision är att bli världens bästa resebyrå!

Detta söker vi

Ticket har ägnat de senaste åren åt att utveckla verksamheten och ta marknadsandelar, och försäljningen har nu tagit full fart igen. Många möjligheter har öppnats upp på marknaden som du som ny Redovisningsansvarig kommer få arbeta med. En spännande resa väntar. Drivs du av att få arbeta i en dynamisk koncern, i en roll där du får bidra med ditt driv och engagemang? Arbetar du idag med kvalificerad redovisning och är redo att ta nästa steg i din karriär i en roll som Redovisningsansvarig? Vill du arbeta i en föränderlig miljö i en roll med stor möjlighet att påverka såväl organisationen som din egna utveckling? Då kan detta vara rollen för dig!

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en Redovisningsansvarig till Tickets huvudkontor i Nacka, som tillsammans med redovisningsteamet har det övergripande ansvaret för Tickets redovisning. Rollen som Redovisningsansvarig är en bred roll där du kommer arbeta med att både leda bokslutsarbete och olika utvecklingsprojekt samtidigt som du kommer arbeta operativt med bland annat bokslut, konsolidering, skatt & moms. Vidare kommer du att vara delaktig i att utveckla nya arbetssätt och rutiner för att effektivisera och förbättra interna processer i bolaget. 

Ekonomifunktionen på Ticket består av 6 personer. Du rapporterar till Tickets CFO.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Leda och planera den månatliga bokslutsprocessen
  • Ansvara för och vara delaktig i månads- och årsbokslut
  • Ansvara för och vara delaktig i upprättande av årsredovisningar, deklarationer och momsdeklarationer
  • Konsolidering av koncernens 3 bolag (K3)
  • Delaktig i valutatransaktioner och likviditetsuppföljning
  • Säkerställa korrekt hantering av moms och skatter
  • Löpande uppdatera instruktioner och policys kopplade till redovisningsområdet
  • Systemansvarig för de system som genererar finansiella data och underlag för redovisning och rapportering, bl a Microsoft Dynamics Buisness Central och Power BI
  • Initiera, driva och vara delaktig i förbättringsarbete för att effektivisera och utveckla processer.

Din profil

Du har en akademisk utbildning inom ekonomi. Därefter har du ca 3–6 års erfarenhet av kvalificerad redovisning. Troligtvis arbetar du idag som Redovisningsansvarig eller Redovisningsekonom. Då Tickets ekonomifunktion har kommit långt gällande digitalisering så är det starkt meriterade om du har ett stort systemintresse.

Du som person

För att lyckas i rollen som Redovisningsansvarig är du van vid att självständigt driva ditt arbete framåt och du motiveras av att fullfölja till målet. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och det du levererar kännetecknas av en hög kvalité. Du är även duktig på att se och skapa strukturer där det inte finns och har ett processtänk. Då du kommer leda månadsbokslut och ha många kontaktytor i organisationen så är det viktigt att du är tydlig och bra på att kommunicera. Du motiveras av att vara i en föränderlig miljö med korta och snabba beslutsvägar, och du har ett flexibelt mindset

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Ticket med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Agnes Hallén på Prodiem, tfn 073-388 22 62 eller Sofia Gleistedt, tfn 073-344 22 86.

Välkommen med din ansökan!

Tillbaka till alla lediga jobb