Accounting Manager Sverige till Physical Medicine Group

Physical Medicine Group (PMG) bildades 2020 för att bygga den europeiska ledaren inom manuell medicin. I dagsläget finns PMG i Norge och Sverige med mer än 110 kliniker och över 500 naprapater, kiropraktorer, fysioterapeuter med flera, och den årliga omsättningen uppgår till ca 500 MSEK. Våra välutbildade terapeuter genomför mer än 700 000 muskel- och ledbehandlingar årligen. Starka varumärken som ingår i PMG är idag; Klinikk for Alle, Naprapatlandslaget, Muskelcentrum, The Clinic och Eureka. Läs mer på www.physicalmedicine.se.

”Every day we perform almost 3000 treatments, and every day we try to do it just a little bit better than yesterday”.

Nu har du chansen att få vara med på en exceptionell resa och vara med från början i ett företags utveckling, på riktigt! En spännande möjlighet i en koncern med stor potential som bidrar till ett friskare samhälle.

Detta söker vi

Som Redovisningsansvarig för Sverige kommer du ha en central roll inom organisationen och ha ett helhetsansvar för den svenska verksamhetens redovisning vilket i dagsläget består av fyra bolag. Du kommer arbeta genom hela redovisningskedjan och till din hjälp har du en ekonomiassistent som du även har möjlighet att axla personalansvar för.

PMG befinner sig i en spännande tillväxtfas med förvärv av nya bolag, vilket gör att du kommer arbeta med integration av verksamheternas redovisning och rapportering. I rollen har du en stor möjlighet att påverka genom att exempelvis forma och vidareutveckla befintliga processer, rutiner och strukturer. Som Redovisningsansvarig kommer du arbeta mot breda kontaktytor och ha nära kontakt med bland annat redovisningsteamet i Norge, den svenska ledningsgruppen, business controller och löneansvarig. Rollen kommer att medföra både utvecklings- och operativt arbete i ett företag som står för högt engagemang, kvalitet och hälsa.

Rollen är placerad på PMGs huvudkontor i centrala Stockholm eller på kontoret i Uppsala. Hos PMG finns det möjlighet att ha ett flexibelt arbetssätt både från kontoret och på distans. Som Redovisningsansvarig för Sverige rapporterar du till CFO.

Tjänsten är bred och utvecklande, men dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Löpande redovisning och månads- och årsbokslut
  • Ansvar för leverantörsfakturor och kundfakturering
  • Analys av månadsbokslut
  • Finansiell månadsrapportering för Sverige och de svenska bolagen
  • Moms- och skattedeklarationer
  • Betalningar av skatt, lön och leverantörsfakturor
  • Kontakt med revisorerna för PMG´s svenska bolag
  • Dokumentera processer, rutiner och arbetssätt

Din profil

Vi letar efter dig som har en akademisk eller eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande. Du är självgående och självständig genom hela redovisningskedjan och idag arbetar du troligtvis som redovisningskonsult, redovisningsekonom/bolagsekonom eller redovisningsansvarig. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i Excel och har en god förståelse för processer och en talang för att identifiera möjligheter och förbättringar inom ditt område.

Du som person

För att bli framgångsrik i denna roll ser vi att du är en engagerad och nyfiken person som värdesätter att ha en hög kvalitet och tydlig struktur i ditt arbete. Du gillar att ta eget ansvar och har förmågan att ta initiativ och självständigt driva arbetet framåt. Du trivs med att verka i en föränderlig miljö och med att kunna påverka och bidra med din kompetens och personlighet.

Då rollen innefattar flertalet kontaktytor inom organisationen är det viktigt att du är kommunikativ och lyhörd gentemot din omgivning samt arbetar bra i team. Slutligen, för att lyckas in rollen ser vi att du har en hög analytisk förmåga.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar PMG med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Vilda Cygnaeus på Prodiem, tfn 070-557 96 06 eller Viktoria Simmingsköld på 070-999 97 01.

Välkommen med din ansökan och att vara med på resan!

Tillbaka till alla lediga jobb