Junior Business controller till interimsuppdrag – start mars

Till en producerande koncern inom byggindustrin, söker vi nu en Junior Business controller för ett interimsuppdrag alt hyrköp.

Till detta uppdrag söker vi dig som vill ta anställning som konsult eller dig som vill arbeta som underkonsult hos oss. Är du dessutom intresserad av att stanna permanent hos kunden så finns det stora möjligheter till det.

Uppdraget är beläget:

Stockholm

Tid:

Start mars och ca 6 månader med möjlighet till anställning hos kunden

Omfattning:

Heltid

Uppdraget:

I rollen som Junior Business Controller kommer du att ingå i controllerteamet och arbeta nära övriga regioncontrollers samt den regionala projektorganisationen som ansvar för ca 100 projekt. Du kommer bland annat arbeta med avstämningar, justeringar och sammanställningar vid månadsbokslut.  Du kommer att stötta projektteamen med analyser och administration samt agera stöd till regioncontrollers med diverse uppgifter.

Rollen sträcker sig tvärfunktionellt och regionalt vilket innebär samarbete med ett stort antal intressenter inom områden som budget, prognos, Power BI, prognosgenomgångar, månadsbokslut, uppföljning av KPI:er och utvecklingsprojekt etc. Du rapporterar till Head of Business control.

För rätt person finns det stora utvecklingsmöjligheter inom bolaget. Som tex en roll som Business Controller eller Projektledare på sikt.

Din profil:

Du har en akademisk utbildning inom ekonomi eller liknande och har arbetat något eller några år efter examen. Har du erfarenhet av att ha arbetat i en liknande roll med projektredovisning eller projektcontrolling är det en fördel, men inget krav.

Positivt om du har erfarenhet av byggbranschen, producerande industri eller är intresserad av entreprenader.

Du är systemintresserad och van att arbeta i Excel. Har du arbetat i någon typ av projektverktyg är det ett plus.

Vi söker dig som är driven och engagerad. Du är strukturerad och noggrann med ett sinne för detaljer. Du är en lagspelare som trivs med att ingå i ett team i ett bolag som präglas av trevliga kollegor med högt i tak och där det finns en tydlig kvalitetstradition.

Ansökan:

I detta konsultuppdrag samarbetar företaget med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontakta Susanna Bergman, tfn 070-860 22 76.

Tillbaka till alla lediga uppdrag