HR-ansvarig till Medley

Vill du arbeta i en organisation vars syfte är att främja upplevelser inom träning och hälsa? Vill du ha en utvecklande roll där du är ett naturligt stöd till verksamheten och till verksamhetens chefer? Vill du dessutom vara med på resan att lyfta HR till nästa nivå i samband med bolagets fortsatta tillväxtresa? Då kan det här vara rätt roll för dig!

Detta söker vi

Till Medley söker vi nu en HR-ansvarig som vill arbeta högt och lågt med HR frågor och bidra med ett konsultativt stöd i alla HR processer. Fokus i rollen kommer att vara på det operativa HR-arbetet, i kombination med utvecklingsarbete och med ett inslag av strategiska frågor.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som HR-ansvarig kommer du arbeta brett och verksamhetsnära med att bistå ett 20-tal chefer såväl administrativt som konsultativt i alla HR processer. Du kommer ges möjlighet att få vara med och påverka rollens innehåll utifrån dina egna erfarenheter och förmåga.

I rollen som HR-ansvarig kommer du tillhöra CFO:s team där du kommer rapportera direkt till CFO. Placering är på Medleys kontor i Vasastaden, Stockholm, med möjlighet till hybridarbete.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta:

  • Ansvarig för att administrera och effektivisera HR-processer
  • Stöttning och rådgivning till chefer inom HR-området exempelvis rekryteringsprocesser, arbetsrättsliga frågeställningar och rehabärenden
  • Fackliga förhandlingar
  • Ansvara och stötta vid lönerevision samt lönekartläggning årsvis och säkerställa handlingsplan för korrigering vid behov
  • Systemägare för olika HR-system
  • Ansvara för HR-policyer
  • Löpande administration vid organisationsförändringar, rekrytering, lön och tjänstgöringsförändringar
  • Administrativt ansvarig för medarbetarundersökningar
  • Driva olika projekt 

Din profil

Du har en universitets, högskole-, eller eftergymnasial utbildning inom HR eller motsvarande. Alternativt kan du ha en bakgrund inom lön, men senare i karriären gått över till HR. Du har ett antal års erfarenhet av arbete i en HR-roll, där vi lägger tyngd på att du har varit delaktig i fackliga förhandlingar. Vi ser även att du har en förståelse för arbetet med schemaläggning med dig in i rollen.

Du som person

Som person är du ansvarstagande och kan självständigt driva ditt arbete framåt. Du trivs med att arbeta brett och att kavla upp ärmarna är inget som räds dig. Vi tror att du är en person med god förmåga att kommunicera och samarbeta och som har lätt för att skapa förtroende. Vi ser att du är en initiativtagande person och skapar förändring snarare än väntar på den. Då du kommer vara en viktig del i det fortsatta utvecklingsarbetet passar rollen dig som är strukturerad och lösningsorienterad. Vidare är du prestigelös och trivs med att arbeta i en omväxlande och verksamhetsnära miljö.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Medley med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Alexandra af Winklerfelt på Prodiem, tfn 073-922 61 72 alt. Jakob Altensten på Prodiem, tfn 073- 344 51 80.

Välkommen med din ansökan!

Medley grundades 2001 med en idé om att omvandla traditionella simhallar i kommunal drift till moderna centra för idrott, rekreation och folkhälsa. Medley är idag Sveriges ledande aktör i bad- och friskvårdsbranschen. Fler än 20 bad- och friskvårdscenter fördelade på 18 kommuner drivs av Medley. I flertalet fall har vi verksamheten i anläggningar som ägs av kommuner, men Medley driver också verksamhet i egna lokaler. Medley vill inspirera fler till ett aktivt, friskare och gladare liv. Vi vurmar särskilt för att de som saknar tidigare träningserfarenhet ska få rätt start på sin träningsresa hos oss. Vi vill vara det självklara valet i Sverige för en aktiv fritid på land och vatten. Medley omsatte under 2022 ca 400 miljoner kronor. Antalet fast anställda är cirka 250. Med en växande organisation och bred verksamhet ges stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling hos Medley. Läs gärna mer på www.medley.se

Tillbaka till alla lediga jobb