Ekonomiansvarig till Workation Group

Vill du arbeta i en bred ekonomiroll där du får axla ett stort ansvar? Vill du göra detta i en entreprenöriell koncern vars kultur kännetecknas av god livsstil, engagemang och upplevelser? Och vill du vara en del av ett härligt gäng som hela tiden vill utvecklas tillsammans och värdesätter glädje och energi på arbetsplatsen?

Om det här väcker ditt intresse, då vill vi att du söker rollen som Ekonomiansvarig till Workation Group! Här blir du en självklar del i teamet där du får bidra med din redovisningserfarenhet och ges frihet att påverka inom ditt område!

Din uppgift och dina ansvarsområden

Du kommer att arbeta i en självständig roll där du får ansvara för koncernens ekonomi från ax till limpa. I rollen kommer du ha stor frihet under ansvar och du blir ett nära affärsstöd till ledningsgruppen. Du kommer stötta VD i många centrala ekonomifrågor, vilken du även rapporterar till. Rollen passar dig som gillar redovisning och vill vara nära verksamheten, samt trivs med att ha ägarskap för hela flödet och arbeta högt och lågt. En del av rollen innebär även att driva, samt vara delaktig i moderniseringsprojekt och effektivisering av rutiner och system.

Tjänsten är placerad på Workation Groups huvudkontor i Solna, med möjlighet till hybridarbete.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:

  • Löpande bokföring
  • Månads-, och årsbokslut
  • Betalningar av skatt, löner och leverantörsfakturor
  • Rapportering av skatt- och momsdeklarationer
  • Delaktig i arbete med budget, prognos och framtagande av nyckeltal
  • Lönehantering
  • Myndighetsrapportering
  • Utveckling av processer och rutiner kopplat till redovisningsområdet och ekonomisystem
  • Driva förbättringsmöjligheter och arbete med effektivisering och digitalisering av processer.
  • Vissa personalrelaterade administrativa uppgifter

Vem är du?

För att lyckas i rollen som Ekonomiansvarig till Workation Group är du en självständig, handlingskraftig och nyfiken person. Du tycker om att driva förbättringar och att ha ett helhetsperspektiv över hela ekonomiområdet. Då rollen innefattar flertalet kontaktytor inom organisationen är det viktigt att du är kommunikativ och pragmatisk gentemot din omgivning. Då Workation Group är en entreprenöriell koncern ser vi även att du trivs att arbeta i en verksamhetsnära och fartfylld miljö där du får arbetsglädje av att arbeta tillsammans med dina kollegor.

När det kommer till din erfarenhet ser vi att du har en akademisk eller eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du har minst ett par års erfarenhet av redovisning och bokslutsarbete, och arbetar troligtvis idag som redovisningskonsult eller redovisningsekonom/ekonomiansvarig på ett mindre bolag. Du har ett intresse för livsstils-branschen och trivs i en roll där du får vara nära verksamheten. Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift. Vidare ser vi att du har tidigare erfarenhet från en verksamhet med kassaredovisning.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Workation Group med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Alexandra af Winklerfelt på Prodiem, tfn 073-922 61 72 eller Jakob Altensten på Prodiem, tfn 073-344 51 80.

Välkommen med din ansökan!

Workation Group är en koncern inom besöksnäringen där Görvälns Slott, Hufvudsta Gård Boutique House, Workation Lifestyle, Hotelhunters samt Ocho Suites & Kitchen i Palma ingår. Koncernen har idag cirka 40 anställda och omsätter cirka 75 miljoner.

Läs mer om företaget på Workation Group AB

Tillbaka till alla lediga jobb