Interim Redovisningschef – Stockholm – start november

Vi söker just nu en interim Redovisningschef till ett uppdrag på ett svenskt bolag med internationell verksamhet i tillväxt.

Placering i Stockholm.

Till detta uppdrag söker vi dig som vill ta anställning som konsult eller dig som vill arbeta som underkonsult hos oss.

Uppdraget är beläget:

Stockholm

Tid:

Start november/december tom juni

Omfattning:

100 % av en heltidstjänst.

Dina arbetsuppgifter:

I rollen som redovisningschef har du tre rapporterande gruppchefer till din hjälp. Du ansvarar för bolagets redovisning tillsammans med ditt team som du arbetsleder. Bolaget har verksamhet i både Sverige och utomlands vilket innebär mycket utländska kontakter.

En stor del av din tid kommer du att arbeta med projekt och driva utveckling av processer och rutiner, bl a se över bolagets processer och rutiner avs betalningsflöden etc. Under nästa år planerar man att byta system.  Du rapporterar till CFO.

Din profil:

Du har en akademisk utbildning inom ekonomi och har tidigare arbetat som Redovisningschef i ett större internationellt bolag.

Du är trygg inom redovisningsområdet och har arbetat enligt IFRS. Du är van vid stora betalningsflöden samt att driva projekt och processförbättringar. Du är systemvan och en van användare av Excel samt kommunicerar obehindrat på engelska i både tal och skrift.

Som person är du en doer som har lätt för att snabbt sätta dig in i en komplex verksamhet. Du trivs med att utveckla processer och rutiner och arbeta med att effektivisera flöden och system. Du är utåtriktad och har lätt för att samarbeta. Du trivs i ett bolag i tillväxt med många kontaktytor i ett internationellt bolag där det händer mycket.

Ansökan:

I detta konsultuppdrag samarbetar företaget med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Susanna Bergman 070-860 22 76.

Tillbaka till alla lediga uppdrag