Redovisningsansvarig – Solna – start början av december

Till en koncern inom detaljhandeln med placering i Solna, söker vi nu en interim Redovisningsansvarig för moderbolaget i koncernen.

Till detta uppdrag söker vi dig som vill ta anställning som konsult eller dig som vill arbeta som underkonsult hos oss.

Uppdraget är beläget:

Solna

Tid:

Start 1 december och ca 6 månader (med möjlighet till anställning)

Omfattning:

Heltid

Beskrivning av uppdraget:

I rollen som Redovisningsansvarig för moderbolaget arbetar du brett med redovisning, avstämningar, bokslut, årsbokslut samt är delaktig i årsredovisningsarbetet. Då bolaget håller på med ett systembyte till Dynamics 365 kommer du att vara delaktig i att sätta nya processer och rutiner.

Du ingår i ett redovisningsteam på 4 personer och rapporterar till Redovisningschefen.

Din profil:

Du är civilekonom eller motsvarande och har en gedigen bakgrund inom redovisning med erfarenhet av att arbeta i en bred roll som Redovisningsansvarig. Du känner dig trygg i din roll och trivs att arbeta självständigt såväl som att ingå i ett team där man stöttar varandra. Du är systemvan och har du arbetat i Dynamics 365 är det en fördel.

Som person är du kommunikativ och trivs att arbeta i ett entreprenöriellt bolag. Du är lösningsorienterad och prestigelös och trivs i ett bolag där det händer mycket.

Ansökan:

I detta konsultuppdrag samarbetar företaget med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Susanna Bergman 070-860 22 76.

Tillbaka till alla lediga uppdrag