Junior Redovisningsekonom till Werksta

Werksta är Nordens ledande oberoende bilskadeverkstadskedja med totalt cirka 80 verkstäder och 1000 anställda i Sverige, Norge och Finland. Vi jobbar tätt ihop med de flesta försäkringsbolag på marknaden och reparerar cirka 60 000 skadade bilar per år. Med hög tillgänglighet och god service vill vi leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. Under 2021 hade koncernen en omsättning på över 1,5 miljarder kronor. I Sverige finns Werksta representerat med 21 verkstäder i våra storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö men även i Helsingborg, Linköping, Norrköping, Uppsala, Visby och Örebro. Werksta ägs av riskkapitalfonden Procuritas Capital Investors V, LP, före detta verkstadsägare och nyckelpersoner.

Läs mer om företaget på https://www.werksta.se/

Är du i början av din karriär och vill komma till en modern ekonomiavdelning i en föränderlig miljö? Vill du vara en del av ett härligt och framåtlutat team, som hela tiden vill utvecklas och göra saker och ting bättre? Är du ute efter att skaffa dig värdefull erfarenhet och vill vara med på vår utvecklingsresa, så kan rollen som Junior Redovisningsekonom på Werksta definitivt vara något för dig!

Detta söker vi

Werksta är i en expansiv fas och behöver utöka redovisningsavdelningen med en junior Redovisningsekonom. Du kommer att tillhöra redovisningsteamet om totalt åtta personer som alla arbetar med redovisning och bokslut för de svenska och delvis norska bolagen. Du kommer främst arbeta med löpande redovisning och vara delaktig i bokslutsarbetet. Vi söker antingen dig som arbetat längre och vet att du trivs med arbetsuppgifterna, eller dig som är i början av din karriär och vill utvecklas i en spännande verksamhet. Det viktigaste är att du har rätt inställning och vill vara med på Werkstas resa! 

Dina arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Löpande redovisning, inkl. kundreskontra
  • Bokslutsrelaterade arbetsuppgifter
  • Avstämningar
  • Stötta organisationen i redovisningsfrågor, samt frågor kopplat till kundreskontra
  • Tillsammans med övriga på redovisningsavdelningen delta i olika redovisnings- och systemrelaterade projekt

Tjänsten är placerad på Werkstas huvudkontor i Danderyd, men med möjlighet till distansarbete några dagar i veckan. Du rapporterar till Redovisningschefen.

Din profil

Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande. Du har ett par års erfarenhet av redovisning och bokslutsarbete men behöver inte vara självständig i dessa moment. Vi ser gärna att du är systemintresserad. Troligtvis arbetar du idag som redovisningskonsult, redovisningsekonom eller redovisningsassistent, och du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.

Du som person

För att lyckas i rollen som junior Redovisningsekonom på Werksta är du en handlingskraftig och målorienterad person. Du har ett genuint redovisningsintresse och vill utvecklas inom ditt ansvarsområde samt slutför det du påbörjat. Då rollen innebär breda arbetsuppgifter är det viktigt att du är en flexibel person som är bra på att prioritera och hantera flera uppgifter samtidigt. Slutligen ser vi att du är en god kommunikatör som värdesätter ett nära samarbete mellan kollegor. 

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Werksta med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Petra Bennarp på Prodiem, tfn 070-916 39 18 eller Sofia Gleistedt på Prodiem, tfn 073-344 22 86.

Välkommen med din ansökan!

Tillbaka till alla lediga jobb