Treasury Manager till Cibus

Är du skicklig och erfaren inom treasury och lockas av en roll där du får vara med och bygga upp ett bolags treasuryfunktion från grunden? Vi söker dig som vill arbeta på ett stabilt, modernt och nytänkande fastighetsbolag.  

Cibus som är noterade på Mid Cap har fortsatt ambitiösa tillväxtplaner och behöver därför utöka med en Treasury Manager. Som Treasury Manager kommer du arbeta brett och självständigt ansvara för att etablera treasuryfunktionen. Du får möjlighet att komma in i ett spännande skede och bygga processer och rutiner från start. Hos Cibus blir du del av ett härligt och skickligt team på nio personer på ett företag som präglas av framåtanda, engagemang och professionalism. Du arbetar nära bolaget CIOs, Head of Finance och CFO, som du också rapporterar till.

Tjänsten är placerad på Cibus huvudkontor i centrala Stockholm, med möjlighet till hybridarbete.

Din uppgift och dina ansvarsområden

Rollen som Treasury Manager innebär en nyckelposition i verksamheten där det du gör kommer ha stor påverkan. Du förväntas ta ett helhetsgrepp kring treasuryområdet vilket betyder att du kommer att ansvara för finansieringsfrågor inklusive banklån, övrig finansiering, obligationer och hybridobligationer, delar av balansräkningen och kapitaloptimering samt valutaexponering och räntehedging. Vidare arbetar du med kontakten gentemot banker och övriga finansiärer samt med bolagets internkontroll. Du tar även fram beslutsmaterial och simulerar olika scenarier.

Vem är du?

Vi tror att du är en ambitiös person med en vilja att påverka och bidra med dina erfarenheter. Vidare är du nyfiken av dig och räds inte för att ta egna initiativ. Du är en lagspelare som motiveras av att se hur ditt arbete driver bolaget framåt. Slutligen är du prestigelös och har inga problem att arbeta brett med såväl högt som lågt.

När det kommer till din erfarenhet ser vi att du har en akademisk utbildning inom ekonomi. Du har erfarenhet av fastighetsfinansiering på bank eller från att ha arbetat inom treasury på ett fastighetsbolag. Att effektivisera ditt arbete med hjälp av system är något du är stark på. Du talar flytande svenska och engelska, i tal och skrift.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Cibus med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Alexandra af Winklerfelt på Prodiem, tfn 073-922 61 72 alternativt Sofia Gleistedt, tfn 073-344 22 86.

Välkommen med din ansökan!

Cibus affärsidé är att förvärva, förädla och utveckla högkvalitativa fastigheter i Norden med välrenommerade livsmedelsbutiker och dagligvarukedjor som ankarhyresgäster för att kunna ge en stabil, konjunkturoberoende och ökande utdelning till våra aktieägare. Mer än 90 procent av hyresintäkter kommer från ledande livsmedelsaktörer såsom Kesko, Coop och S Group och lågprislivsmedelskedjor som Tokmanni. Cibus är noterade på Mid Cap sedan 2018. Läs mer om företaget på https://www.cibusnordic.com/se/

Tillbaka till alla lediga jobb