Consultant Coordinator till Prodiem

Prodiem är ett rekryterings- och konsultbolag som är nischade inom ekonomi, finans och HR. Vi har tre affärsområden: Konsulter, Rekrytering och Prodiem Executive. Vi har konsulter och kandidater som går in i linjebefattningar, i specialistroller eller arbetar mer managementinriktat i specifika projekt eller på chefsnivå. Sedan starten 2003 har vi hållit stenhårt på vår nisch, och vi vet att detta är en del av vår framgång. Vi har höga mål för vår verksamhet och ett av dessa är att vara ”top of mind” hos våra kunder, kandidater och konsulter – och ha kul under resans gång. Läs mer om oss på www.prodiem.se och stifta bekantskap med dina kollegor här https://www.prodiem.se/jobba-har/

Är du en lösningsorienterad person som trivs i kontakten med andra människor? Vill du utvecklas inom search och interim consulting? Och är du en fena på LinkedIn? Då kan det definitivt finnas en roll hos oss på Prodiem! Och vet du vad, du kan bli vår medarbetare nr 20 på kontoret, bara en sån sak…😊

Om Prodiem

Som bolag står vi för kvalitet framför kvantitet. Vi är inte ett bolag som räknar pinnar och mäter allt, utan vi fokuserar på kvalitet i alla steg. Vi värdesätter att alla på Prodiem ska känna stolthet i det vi gör och levererar.

Vi är ett familjärt och glatt gäng. Vi är högpresterande men har alltid nära till skratt, och vi är bra på att fira våra framgångar. Kontoret ligger i Stockholm City där vi sitter i ljusa och trevliga lokaler. Vi arbetar flexibelt i en hybrid där du kan växla mellan kontoret och arbete hemifrån.

Rollen som Consultant Coordinator

Som Consultant Coordinator kommer du att arbeta i en bred roll som innebär ett nära samarbete med konsultteamet på Prodiem, våra underkonsulter men även med vår marknads- och säljorganisation.

Du kommer att ansvara för att kartlägga och kontakta potentiella underkonsulter till Prodiems konsultnätverk, som idag består av ca 650 konsulter. Du kommer initialt att göra kortare screening-intervjuer, för att därefter boka in dem på intervju hos någon av våra konsultchefer. Vi ser dock att du själv har viljan och förmågan att på kort sikt kunna genomföra intervjuer helt självständigt.

Du kommer vidare att arbeta mycket med att hålla i kontakten med underkonsulterna i vårt nätverk, och hela tiden fokusera på att skapa och bygga starka relationer med våra underkonsulter. Att utifrån tillgängliga konsulter, kunna se potentiella affärsmöjligheter med våra befintliga kunder, är en del av rollen i vilken du kommer att arbeta nära kundansvariga på Prodiem.

Att delta i och även driva diverse marknadsaktiviteter för att komma i kontakt med fler underkonsulter samt stärka Prodiems varumärke som ett attraktivt konsultbolag, kommer att vara ett avgörande inslag i rollen som Consultant Coordinator.

Du som person

Du är en lösningsorienterad person med ett strukturerat arbetssätt och ett naturligt komihåg. Jobbet blir så mycket enklare då! Du har en inre glöd och får motivation av att se resultat i ditt arbete. I och med att du har löpande kontakt med konsulter tycker du att det är roligt att ta kontakt med såväl befintliga som nya konsulter, med viljan att genuint hjälpa konsulterna att få intressanta uppdrag via Prodiem och utvecklas tillsammans med oss.

Din profil

Din yrkesverksamma bakgrund kan vara oerhört varierande. Det viktigaste är att du är en fena på LinkedIn och att du har naturliga people skills. Visst är det super om du har varit inom konsultbranschen, som präglas av ett högt tempo där snabbt innebär igår, men det behöver inte vara avgörande. Det viktigaste är ditt mindset, och ett genuint intresse för människor och företag.

Vi är taggade på att få en kollega till vårt team! Är det du? Tveka inte på att skicka in din ansökan!

Vid frågor kontaktar du Anna Abrahamsson, Affärsområdeschef Konsult, tfn 070-691 01 35 alt anna.abrahamsson@prodiem.se

Tillbaka till alla lediga jobb