Controller till Truesec

Vill du ligga i framkant när det gäller att skydda vårt samhälle mot cyberhot? Vill du arbeta i en nyckelfunktion inom ett snabbväxande bolag och motiveras du av att få påverka och vara med i uppbyggnaden av en Controllerfunktion? Just nu söker Truesec en nyfiken Controller som brinner för att göra skillnad!

Nu ska Truesec utöka sitt Finance-team med en Controller. Som bolagets första Controller välkomnas dina unika synvinklar och passion för att driva Controlling framåt. Vi söker dig som vill axla ett helhetsansvar och som motiveras av att ha både ett utvecklings- och operativt arbete i ett företag som står för högt engagemang, tillväxt och laganda.

Detta söker vi

I rollen kommer du att arbeta i en central koncernfunktion och få en överblick över helheten i koncernen. Du kommer att arbeta både strategiskt och operativt och iom att rollen är ny kommer du få stor möjlighet att skapa nya strukturer och processer. Högt upp på agendan ligger det bland annat att systematisera och utveckla systemstöd, rapportpaket och analysstöd. Andra ansvarsområden är prognos, budget och rapportering samt utvecklande av verksamhetsuppföljning. Du kommer att delta i utvecklingen av ekonomistyrning samt utvecklingen av controllerfunktionen i stort.

Finance-teamet består av fem personer och du rapporterar till CFO. Truesec tillämpar en flexibel arbetsmiljö där du får möjligheten att arbeta i en hybrid. Truesecs huvudkontor är beläget i centrala Stockholm.

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Sammanställa och utveckla managementrapportering till koncernens ledningsgrupp, ägare (IK Investment) och långivare.
  • Driva Controllerarbetet och utveckla och implementera nya processer och rutiner
  • Budget, prognoser och uppföljning
  • Rapportering och analys månatligen till AO chefer och ledning
  • Lönsamhetsanalys för större projekt och erbjudanden. 
  • Framtagande och utveckla interna rapportpaket och KPIer
  • Utveckla system- och analysstöd
  • Ad hoc analyser och stöd till CFO och affärsområdeschefer
  • Kontinuerligt effektivisera och förbättra ekonomiprocesser och arbetssätt

Din profil

Du har en akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande. Vi ser gärna att du har tillförskaffat dig en grund inom revision och därefter gått vidare till en controllerroll. Vidare ser vi det som meriterande om du har controlling-erfarenhet från ett konsultbolag alternativt ett PE ägt bolag. Vidare har du en fallenhet och intresse för system och mycket goda kunskaper i Excel och Power BI.

Du som person

För att trivas i rollen är du en analytisk och effektiv person som har en god prioriteringsförmåga. Då bolaget har en snabb utvecklingstakt söker vi även en person som är bra på att skapa strukturer i en föränderlig miljö. Du motiveras av att ta dig an problem som du stöter på för att hitta lösningar på dessa och du tvekar inte på att komma med egna initiativ om hur processer kan effektiviseras. Vidare är du bra på att skapa relationer och arbetar gärna i en roll med många kontaktytor där man arbetar tillsammans för att nå gemensamma mål.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Truesec med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Sophia Lorentzon på Prodiem, tfn 073- 344 20 01 eller Jakob Altensten på 073-344 51 80.

Välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att höra från dig!

Truesec Group är sedan 2005 en väletablerad cybersäkerhetspartner till många företag och organisationer och är under stark expansion i Sverige, USA och ett flertal marknader i Europa. Vårt syfte är att förhindra dataintrång och minimera skada när organisationer väl drabbas av en cyberattack. Vi säkerställer att verksamheter kan återgå till normal drift på kortast möjliga tid – 24/7, året runt. År 2021 omsatte verksamheten 300 mkr med förutsättningar för god tillväxt framåt, i och utanför Sverige. Idag är vi över 250 Truesec-anställda och i takt med att cyberbrottsligheten växer måste vi växa. För att stödja det målet letar vi nu efter en Controller. Läs mer på www.truesec.com.

Tillbaka till alla lediga jobb