Business Controller ID North

Vill du arbeta på ett tillväxtbolag inom Cyber Security? Vill du komma in i ett relativt tidigt skede och vara med på en resa, i en nyinrättad roll där du har stora möjligheter till att påverka och skapa utformningen av rollen som Business Controller? Här får du arbeta i en affärsnära roll, på riktigt! Och du får även möjlighet att arbeta i en bred roll, som beroende på din erfarenhet och förmåga, kan sträcka sig utanför din controllerroll och då mot affärsutveckling och tillväxtfrågor. Låter detta intressant, då kan rollen som Business Controller på ID North, definitivt vara något för dig!

Du kommer att arbeta nära VD, som du även rapporterar till. På ID North arbetar du agilt, såväl på distans som på ett trevligt kontor i Stockholm City.

Din uppgift och dina ansvarsområden

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat att vara följande:

  • Vara ett stöd till ledningsgruppen
  • Att sätta strukturer och processer inom business control
  • Uppföljning och analys av KPI:er
  • Budget och prognos
  • Styrning av och kontakt med byrån som sköter redovisningen
  • Business case
  • Delaktighet i förvärv
  • Beroende på erfarenhet och intresse även delaktig i frågor inom affärsutveckling, marknadsetableringar, organisation, marknadsföring mm
  • Delta i projekt och utföra ad hoc uppgifter

Du kommer att arbeta mycket nära VD och ledningsgrupp, men kommer även att ha en hel del kontakter med koncernens CFO.

Vem är du?

Du är en framåtlutad person som vågar ta beslut och har förmågan att driva dig själv och i viss mån även i din omgivning. Att du trivs i samarbetet med andra och besitter en lyhördhet inför andras behov, ser vi som en självklarhet. Slutligen är du en initiativtagare, men behöver definitivt även ha förmågan att gå på avslut.

Du har en akademisk utbildningsbakgrund och kan därefter ha arbetat som managementkonsult i ett par år. Du kan även arbeta som Business Controller idag, och känner kanske att du verkligen vill arbeta mer affärsnära. Du behöver trivas i ett tillväxtbolag, där det verkligen blir avtryck av det du gör och bidrar med.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar ID North med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna tar emot din ansökan så snart som möjligt. Annonsen är publicerad till dess tjänsten är tillsatt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Anna Abrahamsson, tfn 070-691 01 35 och Petra Bennarp, tfn 070-916 39 18.

ID North är ett svenskt konsultföretag specialiserat på identitetssäkerhet. Företaget arbetar med ledande teknikleverantörer, vilket möjliggör en hög säkerhetsnivå vid digitalisering av verksamheter. ID North ägs av PE-bolaget Trill Impact, som har ambitionen att bygga ett ledande företag som hanterar den ökande efterfrågan på rådgivning inom cybersäkerhet.

Läs mer om företaget på; www.id-north.com

Tillbaka till alla lediga jobb