Talent Acquisition Specialist (deltid) till Prodiem

Prodiem är ett rekryterings- och konsultbolag som är nischade inom ekonomi, finans och HR. Vi har konsulter och kandidater som går in i linjebefattningar, i specialistroller eller arbetar mer managementinriktat i specifika projekt eller på chefsnivå. Sedan starten 2003 har vi hållit stenhårt på vår nisch, och vi vet att detta är en del av vår framgång. Vi har höga mål för vår verksamhet och ett av dessa är att vara ”top of mind” hos våra kunder, kandidater och konsulter – och ha kul under resans gång. Läs mer om oss på www.prodiem.se                    

Vill du utvecklas inom rekrytering och search vid sidan av dina studier? Nu har du möjligheten att bli en del av oss på Prodiem! Hos oss får du en bra grund att stå på inom kvalificerad kompetensförsörjning och rekrytering som du senare kan bygga vidare din karriär på.

Om Prodiem

Som bolag står vi för kvalitet framför kvantitet. Vi är inte ett bolag som räknar pinnar och mäter allt, utan vi fokuserar på kvalitet i alla steg. Vi värdesätter att alla på Prodiem ska känna stolthet i det vi gör och levererar.

Vi är ett familjärt och glatt gäng. Vi är högpresterande men har alltid nära till skratt, och vi är bra på att fira våra framgångar. Kontoret ligger i Vasastan där vi sitter i ljusa och trevliga lokaler. Vi arbetar flexibelt i en hybrid där du kan växla mellan kontoret och arbete hemifrån.

Detta söker vi

Vi söker dig som studerar och vill arbeta på deltid ca 1-3 dagar i veckan. Som Talent Acquisition Specialist kommer du arbeta i en bred roll som innebär ett nära samarbete med rekryteringsteamet, marknad och kandidater. Du kommer att ansvara för att söka upp och identifiera kandidater till våra rekryteringsuppdrag och underhålla vårt nätverk. Du kommer även att delta i Employer Branding aktiviteter för att attrahera talanger och stärka Prodiems varumärke. I rollen kommer du att tillhöra ett team på tre Talent Acquisition Specialists som du kommer att ha ett tätt samarbete med.

Dina arbetsuppgifter

Som Talent Acquisition Specialist kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara följande:

  • Ta fram rekryteringsrelaterade dokument så som annonser, PM och material kopplat till marknadsföring av rollen
  • Search av kandidater i vårt nätverk, LinkedIn och på andra externa kanaler via mail och telefon
  • Arbeta med tips och rekommendationer för att hitta de bästa kandidaterna
  • Telefonintervjuer med kandidater
  • Delta i Employer Branding aktiviteter och bidra med content till våra sociala medier

Du som person

Som person är du positiv och uthållig med förmågan att tänka utanför boxen. Du har en inre glöd och får motivation av att se resultat i ditt arbete. I och med att du har löpande kontakt med kandidater bör du känna dig bekväm med att ta kontakt med nya personer och trivas med att vara ”spindeln i nätet”.

Din profil

Du studerar inom personalvetenskap, ekonomi, beteendevetenskap eller liknade. Det viktigaste är ett intresse för människor och företag. När du tar examen finns det även en möjlighet att börja på heltid efter att du avslutat dina studier. Vi ser gärna att du jobbar ca 1-3 dagar i veckan men vi är öppna för att diskutera ett annat upplägg.

Vi är taggade på att få en kollega till vårt team! Är det du? Tveka inte på att skicka in din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande även under sommaren. Vid frågor kontaktar du Filippa Gernandt, tfn 073-384 23 94 alt filippa.gernandt@prodiem.se

Tillbaka till alla lediga jobb