HR Business Partner till Memira Eyecenter

Vill du arbeta i en dynamisk tillväxtorganisation vars kultur kännetecknas av engagemang, utveckling och omtanke? Har du tidigare erfarenhet av att arbeta brett inom HR och är redo att ta nästa steg i din karriär? Lockas du av en roll som förutsätter en hög servicenivå gentemot chefer och medarbetare och säkerställande av kund- och affärsfokus i varje HR-aktivitet? Då är rollen som HR Business Partner hos Memira Eyecenter din nästa utmaning!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som HR Business Partner kommer du tillsammans med företagets HR Manager och en HR administratör arbeta med kvalificerade HR-frågeställningar för hela den skandinaviska koncernen. Då Memira Eyecenter befinner sig i tillväxt kommer du få vara med i utvecklandet av processer och rutiner. Det innebär bland annat att bli mer digitaliserade och att fortsätta arbetet med att skapa en enad företagskultur och värdegrund för koncernen. Rollen är bred och verksamhetsnära och innebär att bistå chefer och medarbetare såväl administrativt som konsultativt i alla HR-processer. HR funktionen består av 5 personer i Skandinavien.

Memira sitter i fina och ljusa lokaler vid Karolinska sjukhuset i Solna med goda kommunikationsmöjligheter. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta:

  • Huvudansvarig för att administrera och effektivisera HR-processer
  • Stöttning och rådgivning till chefer och medarbete i exempelvis rekryteringsprocessen, arbetsrättsliga frågeställningar och rehab ärenden
  • Huvudkontakt och ansvarig gällande pensions- och försäkringsfrågor
  • Ansvara för onboarding och offboarding
  • Delaktig i beslut kring policies samt uppdatering av HR-rutiner
  • Kontakt med externa partners avseende pensionshantering
  • Ansvara för löpande HR-projekt, bland annat ska HR System implementeras
  • Utveckla och förbättra processer och rutiner med ett fokus på digitalisering

Din profil

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom HR, ekonomi eller juridik, samt har arbetat i minst 3 år i en bred HR-roll. Då tjänsten innehåller internationella kontaktytor är det ett krav att du är flytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Du som person

För att passa i rollen är det viktigt att du trivs i en händelserik miljö där saker och ting sker i ett högt tempo. Du är en prestigelös ”doer” som kan ta egna beslut och som arbetar på ett effektivt sätt med att nå dina deadlines. Då rollen innebär täta kontakter med andra i bolaget behöver du vara social och utåtriktad och någon som gillar att nätverka, samtidigt som du besitter integritet. Slutligen ser vi att du är en person som har en hög grad av kvalitetsmedvetenhet och som är mån om att leverera ett grundligt och noggrant resultat.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Memira Eyecenter med Prodiem. Rekryteringsprocessen kommer att starta vecka 32 (8 aug) men det går bra att skicka in sin ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Sophia Lorentzon på Prodiem, tfn 073-344 20 01 eller Viktoria Simmingsköld på 070-999 97 01.

Välkommen med din ansökan!

Memira Eyecenter har ett komplett erbjudande inom synkorrigering och ögonsjukvård. Vi har samlat ögonläkare, kirurger, specialutbildade optiker, ortoptister och sjuksköterskor som jobbar tätt tillsammans på någon av våra 60 kliniker. Vi är Skandinaviens ledande aktör inom ögonlaser och linsbyten och nu växer vi snabbt inom ögonsjukvård, både offentligt och privat finansierad. Memirakoncernen omsätter idag ca 600 MSEK och är ca 300 anställda i Sverige, Norge, Danmark och Nederländerna.

Memira Eyecenters är ”the eye partner for life’ genom att samla allt för ögat under ett och samma tak och att driva utvecklingen inom ögonvården. Här finns din chans att vara med på resan! Läs mer på www.memira.se.

Tillbaka till alla lediga jobb